torsdag, december 18, 2008

Torsdag i december

Hos Lifetime har design teamet deadline om tirsdagen, hvis man skal have noget med i torsdagens nyhedsbrev. Jeg vågnede tirsdag morgen og kom pludselig i tanke om, at jeg da vist skulle have lavet to projekter med deadline samme dag... Det kan altså godt være lidt et problem dels at nå at få lavet projekterne, dels at få taget billeder af dem her i det mørkeste af året. Ikke mindst når man først kommer i tanke om deadline på dagen. Jeg måtte bede om at få min deadline skubbet til onsdag morgen (dansk tid), og så gik jeg ellers i gang med at få lavet et par layouts klar til en feature om papirer med finishes som glitter, embossede motiver, velourmønstre med mere. Der er efterhånden en del af sådanne papirer, og alle SEI's udgivelser i dette efterår har sådanne finishes. Det er super lækkert at arbejde med - og nusse med - men det er desværre også rigtig svært at se på billeder af papirerne og af projekter, hvor man har brugt de papirer. Der er bare nogle ting, man er nødt til at se i virkeligheden for at få en fornemmelse af strukturerne.

Det første layout er med et af mine billeder af juletræet i Tivoli. Papirerne er My Little Yellow Bicycle's juleserie, som er rigtig fin. Snefnuggene er også derfra, og de er bare brandlækre!


Andet layout er papir fra SEI's Glitzmas serie, som er en rigtig fræk vinter/juleserie. Her har jeg brugt et snefnugpapir med glimrende, skinnende fnug. Billederne er fra sidste år, og layout udtrykker mit ønske for de kommende måneder; jeg kan altså bare rigtig godt lide sne. Det ser så fint ud!


Nu vil vi begive os på byggeinspektionsbesøg på Østerbro; det skal blive spændende at se, hvor langt Esben & Sus' udvidelse af lejligheden er kommet. Vi glæder os - og Sus: hvis du når at læse det her: vi ses om ikke ret længe ;o)

5 kommentarer:

LaChris sagde ...

Hvor er det nogle flotte lay-outs...især det nederste falder jeg helt i svime over !!! Meget meget smukt og enkelt !!! Lækkert vinter/julepapir...det kunne være at jeg liiiige skulle supplere lidt :O)

Maribi sagde ...

Aihhh, jeg er altså vild med dine LO's.... Skønne farver og opsætninger. Længes også efter sne og frost, kom jul kom sne kom gaver, nu mangler der bare sneen...

Sus sagde ...

Tak for besøg - det var som altid fornøjeligt at se jer ! Næste gang i komemr bliver det med trappe og altan :-)

Charlie sagde ...

Man kan da kun få JULELYS i øjnene af sådan to LÆKRE LO's. Utroligt smukt foto af juletræet. Hav en god dag.

Charlotte Ravn sagde ...

De ligner absolut ikke noget, som er lavet i sidste øjeblik, super skønne layouts begge 2. Du er bare dygtig og jeg kan rigtigt godt lide din scrappestil!