lørdag, december 20, 2008

En juleaward med mere

Nu er det virkelig rigtig snart jul; det kan vi ikke løbe fra. Det strammer sammen med at nå alle projekterne, inden den store dag oprinder. Jeg har i et par dage har travlt med forskellige julerier såsom til og fra skilte, indpakning af gaver med mere. Det betyder, at jeg ikke rigtig kan vise jer, det jeg sidder og arbejder på, for det er så træls for familie og venner at komme til at se, gaver med mere. Så indtil vi har rundet den 24., er jeg nok nødt til at holde scrapkortene lidt tæt til kroppen. Så er det jo godt, at det er den 24. meget snart. Har du også scraprelaterede ting liggende, du ikke liiiige kan lægge på bloggen endnu?

Jeg har været så heldig at få tildelt en juleaward af Margit, hvilket jeg naturligvis sætter rigtig stor pris på. Det er dejligt at skrive blog, at læse jer andres og at få kommentarer her på min egen blog. De daglige blogposter her i december har været særdeles hyggelige at læse og følge med i, og jeg glæder mig til de sidste dage i marathonet. Og så glæder jeg mig naturligvis til at følge med i jeres blogs næste år også. Hav en dejlig adventssøndag imorgen.


7 kommentarer:

Karina sagde ...

Tillykke med Awarden. Nej, jeg har ingen julegaver jeg skjuler. Har nemlig allerede holdt forjul med noget af familien, så det scraprelaterede er afleveret...
God søndag til dig.

Charlie sagde ...

Jamen den er da bestemt YDERST velfortjent - jeg har jo i snart årevis fulgt din blog og er altid meget imponeret over de fine ting der kommer fra dine hænder. Og så er det SÅ hyggeligt at du også giver dig tid til at besøge os andre og kommentere. TAK for det.

Netti sagde ...

Jeg er total almindelig når det gælder indpakning desværre, men jeg orker det ikke.
Dog mangler jeg liige et par julekort som skal laves søndag, men det skal jeg nok nå.

Glædelig jul til dig :)

lam sagde ...

Tillykke emd awarden og forsat god weekend

Margit sagde ...

Nej... min julegaveindpakning har ikke været SÅ original i år. Men jeg vil da ikke vise gaver HER... 8-)
Det er for afslørende....
Hav en god dag.

madamtridse sagde ...

Tillykke med awarden.
Jeg har ikke nogen julescrapgaver i år. Kun vært/værtinde gaver men de kan godt tåle at komme på bloggen. For de ved ikke hvem af dem der får hvad. :)
Du må ha' en dejlig 4.søndag i advent.

Maribi sagde ...

Stort tillykke med din fine Award..
Kan desværre ikke prale af at jeg gør meget ud af til og fra kort elel rindpakning, når det altid kun liiige...
Fortsat god søndag fra mig til dig