tirsdag, december 09, 2008

Det kan da ikke passe

At det skal regne sådan i december. Jeg ved udemærket godt, at vi slet ikke har vinter nok i det her land til at få hvid vinter, men lidt frost gjorde da ikke noget... Det hjælper ikke at brokke sig, jeg ved det godt, men nu har jeg givet udtryk for, hvad jeg mener om regnvejr i december.

Jeg nærmer mig meget snart at være færdig med årets julekort. Det kan desværre ikke undgås, at de sidste, jeg laver, bliver lidt mindre avancerede end de første. Jeg forsøger at holde en vis julet standard, men med godt 65 håndlavede julekort hvert år, når selv jeg en grænse for, hvad jeg orker. Her er nogle af de sidste julekort, jeg har lavet og skal lave i år. Som det tydeligt fremgår har jeg lavet en vis massefremstilling eller i hvert fald brugt samme model til flere af kortene.

Så skal de sidste bare skrives og sendes, og så er det videre til andre juleopgaver såsom indpakning, mandelgave, værtindegaver og måske lidt julepynt. Er du stadig i gang med julerierne i papir, eller er produktionen indstillet for i år?

10 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Jeg synes ikke kortene bærer præg af masseproduktion, de er vildt flotte og julede,skønne opsætninger. Hader også regn som dig, ikke kun i december ;-). Julekortene er i hus - tror jeg da - og bliver skrevet i løbet af ugen...resten af julerierne er bagværk, konfekt og lign. Mums...

Maribi sagde ...

65 kort???? Jeg tager hatten af for dig.... dine kort er rigtig flotte, skønen farver:0)
Jeg laver ikke kort,men har lavet en del jule LO's og er stadig igang.
Fortsat god aften fra mig til dig

Thanni sagde ...

65 kort er nu osse mange når de skal håndlaves :)..og jeg synes nu ikke det gør spor at de er lavet efter samme model :)
Papir julerierne er snart indstillet her - måske..det KAN jo være der sniger sig lidt ind alligevel ;)

Karina sagde ...

Ja jeg kan i hvert tilfælde ikke se at du er ved at være træt af julekort. De er rigtig flotte.

Charlie sagde ...

GODT SÅ - jeg holder øjeblikkeligt op med at pive over de knapt 40 jeg skal lave (og mangler en del af endnu). FLOT antal og flot resultat. Jeg regner med at få givet min produktion en skalle inden søndag. OG næste år VIL jeg altså indføre en Rudolf-dag hvor jeg laver lidt kort (24. i hver måned) - det SKAL prøves.

Marolle sagde ...

det gør jo ingenting de minder lidt om hinanden, det jo ikke de samme personer som skal have kortene. Og 65 kort, lyuder også helt vildt!!
jeg tror også jeg skal have lavet de sidste kort snart og få skrevet og sendt afsted.
Lørdag skal der købes de sidste julegaver og så skal der pakkes ind mv. Jeg mangler også stadig og lave kalendere.

Margit sagde ...

Jeg kan altså ikke se nogle steder, at de kort er mindre avancerede end de andre... =0)
Vildt flotte... Kan godt lide din tekst"opsætning" med julehilsner... ser vildt godt ud.
Og hold da op en produktion... 8-0
God dag til dig.

Charlotte Ravn sagde ...

De er rigtigt søde dine julekort og det gør da ikke noget, at nogen af dem ligner hinanden. For modtagerne er de jo alle unikke. Flot at du har så mange på din julekort liste, jeg har kun ca. 10 og dem orker jeg næsten ikke engang at få skrevet :)

madamtridse sagde ...

Hold da op 65 kort men jeg synes da at de er utrolig flotte dine kort.Jeg kan godt lide opsætningen i kortene. Noget lækkert papir. :)
Jeg er færdig med de kort jeg skal sende. Men jeg tror jeg vil gå igang med dem til næsteår. Min veninde og jeg har en lille konkurence om hvem der først få lavet julekortene. Hun vinder altid, nu vil jeg prøve at slå hende på stregen.:)
forsat god 10.december.

Karen sagde ...

Hold da kæft laver du 65 stks? Gisp, jeg går i stå efter..1 kort ;) FLOTTE er dine kort i hvert fald!