søndag, december 14, 2008

Adventssøndag igen

Tænk en gang at det allerede er 3. søndag i advent; ikke til at fatte... At tiden er relativ er én sandhed, en anden er at tiden går hurtigere jo ældre man bliver. Endelig er der absolut ingen tvivl om, at december har en tendens til at smuldre mellem fingrene på mennesker, der har passeret deres 18. fødselsdag. Jeg kan høre det på familie og venner, og jeg kan læse det på de blogs, jeg følger med i og hygger mig med at læse. December skynder sig mod sit klimaks og sit endelige, vi andre må bare halse med.

I dag har har vi naturligvis holdt fast i den ugentlige adventstradition med medfølgende gaveorgie. I dag fik min far et ophæng til juletræet; ophænget har et billede af juletogbanen fra sidste år (min far havde allerede for 2005 og 2006) på forsiden og en lille dekoration på bagsiden.Der er ikke meget tilbage af denne 3. søndag i advent 2008 tilbage, men jeg håber, I nyder de sidste timer.

7 kommentarer:

Margit sagde ...

Eijj en god idé med et billede fra hvert år. Og sat op i sådan en fin stjerne... er det stjerner hvert år?
Sådan en togbane drømmer min mand også om at få....?? Med 3 (snart 4) drengebørnebørn kan det være han skal have sit største ønske opfyldt en dag... Han er nemlig et STORT legebarn ;-)
Tak for dine søde kommentarer på min blog. God aften til dig.

Netti sagde ...

Sikke en hyggelig tradition med adventsgaver :) det er vel nok flot det du har lavet til din far. Hvor får du ideerne fra?? :)
Ja jeg kan godt forstå at du hopper når jeg skriver Anna Cecilie - det er også pussigt at i næsten hedder det samme :) Der er ellers ikke mange der hedder det.

Betina Olesen sagde ...

Hvor er det både noget sødt og sjovt julepynt... har du billederne af dem fra de andre år?? det kunne være sjovt at se dem..

Hygge fra Betina

Charlie sagde ...

Sikken en sød ide - ØV det skulle jeg jo have tænkt på fra barnebarnets første jul og fremefter - måske jeg kan "hoppe på vognen fra nu..." Det må jeg tænke over.
Beklager jeg "skylder dig en julekugle" - men NU skulle der være styr på bloggeriet igen indtil jeg kommer på derhjemme på onsdag (fingers crossed).

Thanni sagde ...

Det er nemlig fuldstændig rigtigt, at jo år der er på bagen - jo hurtigere synes tiden at suse afsted. Der er ikke langt mere fra den ene jul til den anden :)
..hvor er det en hyglig tradition I har med adventsgaver, og noget rigtig fint og anderledes pynt du har lavet :)

Maribi sagde ...

Iiiih, hvor er de stjerner skønne,super god ide at dekorere dem.. Er meget imponeret:0)Hvor har du fået stjernerne fra, er de homemade??

madamtridse sagde ...

En super god gave ide med at sætte et billeder i en stjerne. Det skal jeg huske.:)
Nogle flotte billeder du har taget d. 12.dec.
Hvor ser den lækker ud den værtindegave du har lavet.;)
Du må forsat ha' en rigtig god aften.