søndag, december 28, 2008

Det måtte jo ske

at jeg missede en dag i december. I går fik vi ordnet et forsømt soveværelse, og derudover knoklede jeg på et stort scrapprojekt, som skal være færdigt på tirsdag. Og det ledte åbenbart til en forglemmelse, hvad bloggen angår. Jeg er også bagud på min blogrunde, men det når jeg også, når jeg har mit projekt færdigt og klart til deadline ;o)

Da vi var til 2. juledag hos mine svigerforældre, fik vi det nærmeste vi kom på hvid jul: frosne grene og buske. Det ser nu også smukt ud, og så har vi jo lov til at håbe, at der kommer lidt sne, når vi når ind i det nye år. Hvis du savner sne for alvor, så har TV2 billeder fra min første vinter, som går under navnet "vinterkrigen".


Er du ved at være klar til nytårets komme, eller bekymrer du dig ikke om det endnu?

6 kommentarer:

Karina sagde ...

Ja selv om det var bidende koldt 2. juledag var det utroligt smukt.
God søndag til dig.

Margit sagde ...

SMUKT billede af lidt "hr. vinter" ;-)
Klar og klar... det er vel så meget sagt. Jeg skal ha' én på afslapperen i dag. En god bog, lidt strikkeri eller en travetur må det blive til. Og så glæder jeg mig til at kaste mig ud i noget scarp i det nye år.
Glæder mig til at se/høre om dit projekt ;-)
God dag til dig...

Gitte sagde ...

Ja, rimfrost er rigtig fotomotiver. Jeg havde desværre ikke tid den dag, da jeg stod midt i at lave julefrokosten.

Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår og glæder mig til at følge din blog i det nye år.

Charlie sagde ...

Nytårsaften er min kusine fra NY og hendes mand her. Vi skiftes altid til at fejre nytår sammen og nyde at de er i DK på juleorlov. Men min jul bliver kun skubbet lidt i baggrunden og får lov til at regere videre i resten af huset, for julen varer til Hellig Trekonger her hos os. FLOT rimfrostfoto.

Thanni sagde ...

Ja en lille smule sne ville nu ikke være af vejen - måske bare ikke helt i de mængder som du har linket til ;D...og så er der jo på en eller anden måde noget fedt over en snestorm - måske fordi det er noget af det vi i hvert fald ikke (endnu) har ret meget magt over :)
Et rigtig godt nytår til dig - og glæder mig til at følge med på din blog osse i det nye år :)

Netti sagde ...

Jeg kunne heller ikke forstå at jeg ikke hørte fra dig :)
Sikke et flot billede du har taget.