mandag, december 15, 2008

Making a list

and checking it twice... Jeg holder meget af lister, og særligt af at sætte streg over de ting, jeg har nået på mine lister. I formiddags lavede jeg en liste over de scraprelaterede opgaver, jeg endnu skulle nå inden jul. Hold da op! Der var væsentligt flere, end jeg havde regnet med. Heldigvis er de ikke alle lige omfattende, så jeg har kunnet sætte et par streger i løbet af dagen. Jeg har fået et par bestillinger på lækker indpakning, hvilket ikke alene er sjovt at lave, men også åbner for muligheden for at genbruge scrapindpakning eller andre kasser, æsker og sager. Til nogle af årets gaver har jeg således genbrugt to Maya Road æsker, til andre har jeg genbrugt kageboxe fra Emmery's.


Der er absolut ingen grund til at smide gode kasser og æsker ud, hvis de kan få nyt liv og komme under juletræet. Med lidt punchinella og nogle blomster kom mine Maya Road æsker til at sådan ud:Hos Søstrene Grene har de nogle fine brune papirposer, som gør sig ganske glimrende som indpakning, hvis de får lidt første hjælp. Her er en af de store poser pyntet med October Afternoon papir og lidt scraplir:


Bruger du dine scrapsager til indpakning til jul? Og gemmer du æsker og bøtter til senere anvendelse eller ryger de ud?

8 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke nogle skønne æsker og pose! Ja jeg gemmer også alle æsker og bøtter, for de kan jo scrappes :)

Ms. W sagde ...

Beautiful!

Karina sagde ...

De blev super flotte dine æsker.
Jeg elsker æsker, til stor ærgelse for min mand, for han synes at jeg samler for mange... ; ) MEN de kan jo altid bruges til at pakke ind i ; )

Charlotte sagde ...

Ihhh hvor blev de flotte! Og god ide, at bruge en kedelig Søstrene Grene pose til indpaking også. :-)
Ja da - jeg gemmer æsker og laver dem om til at forære chokolade i eller lignende. Forærede en væk i torsdags til svigermors fødselsdag og hun blev super glad for den. :-)

Margit sagde ...

Det r nogle super flotte æsker du har lavet. Og ja, jeg gemmer også æsker, men er ikke god til at "gøre noget ved dem". Så der er en del på lager ;-)
Men idag er jeg igen blevet inspireret af dine idéer. TAK FOR DET.
Rigtig god dag til dig.

Charlie sagde ...

FIINE æsker og poser - JEPS jeg er også "æskebitionist" og UHA det kan godt fylde lidt med den last - men de er GODE at have - især her til jul kan man være heldig at få lækre gaveæsker f.eks. med parfume og creme - jeg bliver næsten lige så glad for æsken. HOW SAD am I!!!

Karen sagde ...

wow hvor er de bare flotte dine æsker, virkelig inspirerende! Ha en dejlig dag!

Thanni sagde ...

Hvor er det nogen fine gave-indpakninger - måske skal man til at gemme div. æsker..de ryger alt for hurtigt ud her :)
.....og så har jeg osse et eller andet med lister... ;D...meeen især er det jo skønt at kunne "vinge af" på dem :)