søndag, december 21, 2008

Sidste søndag i advent

Fjerde og sidste søndag i advent i denne omgang; tænk en gang. Det har været en rigtig dejlig søndag i december. Jeg lagde ud med at lave endnu et par decembergaver færdige i formiddag, inden jeg skulle ud til min veninde Vibeke til frokost. Vibeke og jeg var klassekammerater og veninder i 8. og 9. klasse, men gled så fra hinanden. Tidligere på året fandt Vibeke mig på Facebook, og vi har derefter genoptaget kontakten og venskabet; det er en virkelig fornøjelse. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi snakkede om alt muligt. Tusind tak for i dag - jeg glæder mig til at se dig snart igen. I årstidens anledning havde jeg lavet et sæt af dette års julepynt til Vibeke i stedet for en blomst. Træerne er lavet med Basic Greys Wassail, Making Memories tags og flere af de hæklede blomster, som min svigermor har stået for.


For at præsentere træerne lidt lækkert, kom jeg dem i en celofanpose og lavede en top til posen i samme serie som træerne:


Efter frokost og eftermiddag hos Vibeke gik turen videre til mine forældre og den sidste søndag med gaveudveksling. Vi fik først en dejlig middag og god dessert og derefter stod den på det store gaveorgie. Jeg havde lavet endnu et ophæng med billeder af min fars juletog; denne gang med billeder fra i år - nu er jeg up to date igen. Jeg skal prøve at få fotograferet tidligere års ophæng, når juletræet er blevet pyntet.


10 kommentarer:

Karen sagde ...

Sikke nogle flotte træer, det er bare så meget lige mig :) Er sikker på at de er et hit!

LaChris sagde ...

Skønne juletræer..allesammen. Og en sød idé med at lave en "top" til posen...det må jeg også prøve.

Netti sagde ...

Da jeg læste på din blog at du var hos en veninde, tænkte jeg..hov hun plejer da at være hos sine forældre til gaveorgie, så jeg blev noget roligere da jeg læste videre :) Ja sikke man kan leve sig ind i blogs.
Det er nogle virkelig flotte træer du har lavet. Sikke en sød gaveidé.
Jeg glæder mig til at se træet med alle træerne på :)

Karina sagde ...

Nogle rigtig søde træer. Ti gange bedre end en blomst o. lign med en personlig gave.

Pia sagde ...

Ja det må være sjovt at genfinde en gammel skolekammerat. Rigtig flotte juletræer en rigtig sød gaveide.Du må have en dejlig mandag.

Charlie sagde ...

Allerførst UNDSKYLD at jeg denne gang havde brugt julekuglen på en dum måde, så du sikkert ikke lige kunne genbruge den - det tænkte jeg slet ikke på, syns bare det var smart at den var en del af collagen. =0)

Jeg er VILD med dine juletræer og den ide med pynten til juletræet. Det må der tænkes nærmere over inden næste jul.

Lone sagde ...

Sikke nogle flotte træer....hvor må det være fedt at få sådan en gave. Super træer med billeder på, ser bare rigtig rigtig godt ud.

Anonym sagde ...

Selv tak for en hyggelig eftermiddag :-)
Og ja, det er en rigtig god gave at få, træerne pynter nu fint på min troldegren sammen med anden julepynt.

Fede billeder fra Tivoli, jeg glæder mig til jeg skal ind og lave "nat"billeder.

Knus
Vibeke

Margit sagde ...

Hvor er det nogle søde træer - og god idé med cellofanindpakningen... det ligner jo en million. Hyggeligt at genfinde gode, gamle venner.
Flotte trætoppe til din far... glæder mig til at se de tidligere års... ;-)
God aften til dig.

madamtridse sagde ...

Hov har jeg overset et indslag. Det var ikke meningen. :)
Sikke nogle skønne juletræer du har lavet. Ja det er en rigtig god gave ide.:)Den ide lifter jeg.;)
De juletræer du har lavet til din far, er bare super søde. Jeg glæder mig til at se de andre du har lavet. :)