torsdag, december 11, 2008

Dagens tur

gik til Hillerød. Jeg havde et ærinde i byen, og da jeg alligevel var der, blev jeg enig med mig selv om at gå rundt om slotssøen. Det var koldere end i går, men det var også dejligt friskt. Som i går havde jeg også kameraet med i dag - og til Sus: begge gange havde jeg det lille objektiv med, fordi det trods alt er lettere at bære på end det store ;o)

Der var ikke mange mennesker, der trodsede det grå vintervejr, så jeg havde den lille sti rundt om søen stort set for mig selv. Det var første gang, jeg gik ved Frederiksborg Slot, så det var egentlig meget skægt at få en uspoleret oplevelse. Jeg kan godt anbefale en tur både på Frederiksborg Slot og i slotsparken. Jeg skal i hvert fald selv derop igen en anden dag.

Jeg startede min tur med at gå ind og kigge lidt på slottet. I dag skulle jeg ikke ind og se nærmere på sagerne, for jeg havde en udendørs tur i hovedet i stedet.

Detaljer fanger ofte mit øje - man skal se det store i det små.

Det er da en indkørsel, der vil noget!

Oh, jeg elsker at mit lille objektiv
laver så fine udflydende baggrunde.

Igen udflydende baggrund - og et elegant hvidt bær i centrum.

Bagsiden af slottet - smukt og ensartet.


Slottets barokhave.Hvis jeg skulle have glemt, hvor jeg var.

På scrapfronten er det jo torsdag, så der er et nyt LM Style på vej. Jeg har to projekter med i denne uge. Det ene er et layout fra Lone & Steens bryllup, og det andet er en lille æske til en fødselsdagsgave. Temaet for denne uge er design teamets favoritprodukter for 2008; for mig er favoritterne SEI's Windsor serie, Basic Greys knapper og Fancy Pants' All Fall. Der er mange andre favoritter, men det er disse jeg har valgt at fokusere på i denne uge.

Det er svært at se det, men SEI papirerne har så fine effekter, der skinner, er bløde, embossede med mere. Super lækkert!


10 kommentarer:

Maribi sagde ...

Bliver helt misundeig på din tur til Hillerød og Frederiksborg slot... Jeg er vild med Hillerød og slottet er noget af det smukkeste både inde og ude..
Jeg er som altid imponeret over din kreativitet, hvor er det bare nogle skønen sager du har lavet:0)
Fortsat god aften til dig.

Charlie sagde ...

OG næste gang fruen beslutter at besøge mit nabolag, så aftaler vi liiige at jeg giver en kop the, ikke - hvis det altså kan arrangeres med at jeg er hjemme. Jeg havde faktisk fri i dag - men oksede rundt inde i DIN by for at købe julegaver. Jeg har haft gæster med rundt på Frederiksborg sådan cirka en trillion gange =0). FLOT - eller rettere sagt SMUKT LO med blomsterne og endnu en af dine FIIINE æsker - jeg er jo så heldig at eje en Halloween udgave.

LaChris sagde ...

Igen nogle utrolig smukke billeder du viser ! Der er virkelig også meget smukt i Hillerød..og jeg elsker bare slottet..elsker at gå rundt derinde og føle mig hensat til fortiden...ønsker mig altid en tidsmaskine så jeg kan opleve hvordan det var at leve der dengang. Også et meget smukt LO og yndig æske...du laver så skønne sager :O)

madamtridse sagde ...

Åh det lyder som en dejlig tur til Hillerød og Slottet. Nogle flotte billeder du igen har taget. Jeg har altid gerne ville forbi slottet, det skulle være så smukt åde ude og inde.
Sikke et smukt LO af brudbuketten. Lækre detaljer. Jeg er vild med den lille æske, flot lavet. :)
Du må forsat ha' en god
11.december aften.

Margit sagde ...

Wauuwww - sikke nogle lækre billeder. Og ja, det er et utrolig smukt sted at gå tur.
Og sikke et smukt LO... og en sød lille æske...

Thanni sagde ...

Du tager så smukke og anderledes billeder - skønt at se på :)
..og så er det LO med blomsterne mindst lisså smukt :)

Netti sagde ...

Sikke nogle flotte billeder du har taget! Det ser ud til at have været en superhyggelig tur.
Rammen rundt om skiltet du har fotograferet er jo helt doodlingaftig..den kan mna jo selv tegne rundt om en tekst eller et billede :)
Superflot layout du har lavet. det matcher bare så flot til billedet.
Og æsken..jeg så den i LT´s nyhedsbrev og tænkte..hende "kender" jeg :)) den er virkelig lækker!!

Ms. W sagde ...

Frederiksborg was our favorite castle to visit. Great pictures!

Sus sagde ...

Det objektiv er sååå højt på min jule-gave-ønske-må-have-liste !!!

Madeline sagde ...

Beautiful photos Cecilie!