fredag, december 05, 2008

Jul for viderekomne

December har, i endnu højere grad end alle andre måneder, en tendens til at stikke af. Måske er det fordi dagene er så korte, at det føles som om måneden går hurtigere end alle andre. Ellers også er det helt enkelt på grund af alle de ting, man skal og vil gøre i december?

I går var Kristian og jeg i Får 302 og se Jul for viderekomne. Et stykke som for mig at se handlede om den moderne jul men måske i højere grad om den moderne kvindes forventninger til sig selv og til sine medsøstre. Det var ikke noget tosset stykke, og der var bestemt indlagt steder, hvor man ikke kunne undgå at føle sig lidt ramt - eller at grine højt.

Det var jo som bekendt også torsdag i går, og det betyder, at der udkom et nyt LM Style. Temaet for ugens nyhedsbrev var familietraditioner, og jeg havde et par layouts med. Det første er med billede fra det julemarked vi besøgte i lørdags i regnvejret. På det julemarked havde de et rigtig fint tableau udenfor, som var fristende for fotografen.


Det andet layout er et af mine favoritter fra hele 2008, tror jeg. Billedet er af min stadig voksende samling af Starbucks-krus, scrappet på en KI Sheer, Pink Paislee papirer og snefnugene er fra My Little Yellow Bicycle.Begge layouts indgår i årets julepynt, idet de står fremme i vores kontor (som også er mit scraprum). Mine sidste nye layouts står altid fremme, men det er faktisk særlig hyggeligt i denne tid. Får du scrappet julebillederne eller ender de bagerst i bunken, fordi du er ved at være træt af julen, når billederne er fremkaldt?

9 kommentarer:

Pia sagde ...

Super flotte loer og med mange fine detaljer

Karina sagde ...

Super flotte layouts.
Jeg kan ikke sige noget plejer, da jeg ikke var en del af denne scrappeverden i december sidste år, startede først i januar; )
Men jeg har da planer om mindst et i år af min lille nye nevø...

Maribi sagde ...

Jeg er helt vild med de LO's, må jeg bare lifte...
Scrappede kun 2 jule LO's sidste år, men er i fuld gang i år. Har indkøbt papir og pynt til masser af jule LO's... Fotograferer børnene lige så snart der er lejlighed til det....
Fortsat god aften til dig fra mig.

Mutte sagde ...

Dejlige LO'er med masser af flotte detaljer

LaChris sagde ...

Åh hvor er de smukke dine LOs !!! Jeg må også lifte opsætningen på det øverste :O) Så mange skønne detaljer og kanon fotos. Ha en dejlig fredag aften :O)

Dorit sagde ...

Jeg er da ret vild med det krus-LO, flot sammenmix af papir og farver, finurlige detaljer og det ser jo hel godt ud med den røde matte. Dejlig farve de krus har.
Tja, ved heller ikke hvor dagene i december blir af, det går alt for hurtig, om lidt er det 2009.

Margit sagde ...

Vildt flotte LO'er. Fed skrift og mange flotte detaljer (som vanligt :-))
Jeg har kun scrappet julebilleder lige efter jeg begyndte at scrappe mens scrapshop var i Osted :o))
Men i år vil jeg igang lige efter juledagene.
På gensyn i morgen

Charlie sagde ...

LÆKRE lo's som sædvanligt og de der krus er da også "yummy".
Jeg bliver ALDRIG træt af julen - men må sande at jeg har MANGE julefotos der endnu ikke er kommet på plads på LO's - men det er mere pga tusind andre ting der også skal laves. god weekend.

madamtridse sagde ...

Waoaw nogle skønne juleLO'er du har lavet. Jeg kan godt forstå at de står fremme, de er rigtig julet. Noget lækkert papir.Dine detaljer endnu engang waoow. :)
Jeg er vild med jul. Men i år har jeg ikke nået at lave et juleLO endnu. Men her i sommers lavede jeg et juleLO.:)Så for mig er det mere om billedet inspirere mig eller ej, ferie- eller julebilleder.:) Jeg har en søn som står på snowboard nærmest hele året. Så jeg har ret mange sne/vinter billeder. De skal jo også scrappes om sommeren. :)
Forsat god 6.december aften