søndag, december 20, 2009

Værtindegaver (352/365)

Fredag var, som vi alle ved, nominelt topmødets sidste dag, og dermed Kristians sidste arbejdsdag i Bella Center. Det var endnu en af de lange dage, så Kristian var ikke hjemme før efter 22. Jeg brugte aftenen på at lave et par af værtindegaverne, jeg skal bruge over julen, nogenlunde klar. Der er tale om et par kasser mere fra Strauss, denne gang er der en med forskellige små marmelader og en med otte forskellige chokoladestænger. Kasserne er ikke helt færdige endnu; de mangler pynt, men de må alligevel gøre det ud for fredagens billede.

Jeg har brugt MME Colorful Christmas, som har nogle fine alternative julefarver og søde motiver. Jeg er særligt begejstret for papiret med de bittesmå rækker af juletræer på. De er rigtig kække.

352: fredag den 18. december
Friday was Ks last day working at COP15 and it was yet another long day. I spent the evening working on some hostess gifts for the coming season. Once again I used boxes already filled with goodies and simply decorated them for a more personal look.

5 kommentarer:

Dorit sagde ...

Kan se på din tæller, at der kun er 13 dage tilbage af året... skræmmende, hvor er det dog blevet af !
Flotte æsker og rigtig velegnede til værtindegaver. Forresten var jeg hos frisør i går, burde jo lige have haft en sådan æske med, da jeg er rigtig glad for min frisør, hun er en knag ! Nå, det må så blive næste år...

Charlie sagde ...

Du ANER ikke hvor jeg har tænkt på K i de sidste forvirrende COPdage - i hans sko er jeg bange for jeg havde KVALT nogle af deltagerne i bar frustration. Nok derfor jeg ikke arbejder indenfor diplomatiet. Fnis. Flotte æsker - rigtig god sidste søndag i advent til dig. Dagene strøg bare lige for hurtigt til vi nåede at ses inden jul. Øv - men det er tanken der tæller.

Margit sagde ...

Jamen... hvor er du FLITTIG... !!!
Jeg har også tænkt på K hver gang de havde de dér seje, lange, dage.
Og hold da op, hvor jeg synes der er et par hoveder, af dem der indtager talerstolen, der skal lære noget pli. PIIIIIINLIGT...
Nå, men det er jo i hvert fald ikke K.'s afdeling ;o)
Alligevel kan man jo godt undres ;o)

Nancy Thomas sagde ...

The house placecards are adorable Cecilie!

Netti sagde ...

Altså hvor når du bare meget..jeg er helt enormt misundelig.
Dine kasser er vildt flotte og jeg glæder mig til at se dem dekoreret.