lørdag, december 05, 2009

Forskellige julerier (339/365)

Det er jo ikke nok at lave julekortene; de skal også skrives hver og et. Da en del af mine julekort skal til USA og et par europæiske lande, er deadline ved at indhente mig.

I dag har jeg så siddet på mit gamle værelse i mine forældres hus og skrevet julekort, mens jeg så Pagten på DRs nettv og drak julethe. Det var faktisk en ret hyggelig måde at få ordnet en af juleopgaverne. Jeg holder meget af at lave julekort og modtage dem, men jeg synes samtidig, at det er lidt sejt at få dem skrevet alle sammen.

Af en eller anden grund blev mit billede sært rødligt i farven, men det viser jo alligevel dagens begivenhed:


339: lørdag den 5. december

5 kommentarer:

Netti sagde ...

Det er sikkert koppen der skinner :)
Jeg elsker at skrive julekort og kan ikke stoppe så de er altid laange :)
Velkommen til Danmark forresten :)

Margit sagde ...

Det er vel drillenissen, der er på spil ;o)
Ellers har jeg det HELT ligesom dig ;o)
Men da man nyder at modtage, må man jo også yde et stykke arbejde. Mit venter dog forude... jeg har ingen der skal krydse grænser...
Rigtig god 2. søndag i advent.

Anonym sagde ...

du skriver vist mange julekort ? er de alle sammen hjemmelavede ? det tager jeg hatten af for!

Charlie sagde ...

USA har jeg fået afsted - men Europa og DK mangler jeg - og der skal såmænd også stadig laves nogle - men vi når det jo altid. Min søde mand har lavet halvdelen af sin del af processen - frimærker og julemærker er KØBT og når jeg har skrevet alle kort skal han skrive "+ Kjel" og lukke kuverterne - bare han nu ikke bliver overanstrengt... Men som han altid siger - det er den vigtigste del af processen, for uden det kom de jo ikke afsted, vel - LOL !!!

Ida sagde ...

Tusind tak for det flotte julekort! Det står selvfølgelig fremme så alle kan se det ;)Det er fantastisk at få julekort fra dig, for allerede når jeg tager brevet ud af postkassen, glæder jeg mig til at se hvordan kortet ser ud.