torsdag, december 03, 2009

Nu er jeg også med i december (337/365)

Det har taget mig noget tid, men nu er jeg endelig up to date med bloggen, og jeg er dermed klar til at gå i gang med julebloggeriet. Som sidste år er de danske scrapblogs fyldt med scrappere, der blogger dagligt gennem julen, og selvom jeg jo egentlig ikke har blogget dagligt, vil jeg hoppe med alligevel; om ikke andet så fra i dag og resten af måneden. Fordi jeg ikke kan tillade mig at sige, at jeg har blogget hver dag i december, har jeg fundet en lille pingvinfyr, som også ser ud som om tingene kom lidt bag på ham. Han kommer til at fungere som mit blogbillede gennem december; min lille julemaskot, kan man vel sige.

Juletid er også i den grad tid til traditioner, og en af de helt store tilbagevendende begivenheder er vores adventsgavetradition. Det synes dog som om der også er ved at gå en grad af traditioner i adventsgaverne, og det er faktisk rigtig hyggeligt. Min mor "ønsker" sig altid en krans til hoveddøren, og i år kunnet det lade sig gøre at købe en færdigbundet tujakrans. Knauber er simpelthen en fantastisk butik. Jeg har aldrig tidligere set så flotte kranse, der bare var klar til pynt. De kunne fås i alle mulige forskellige stedsegrønne slagser, men denne her var min favorit, så derfor blev det den, min mor fik til hoveddøren.

337: torsdag den 3. december

Jeg var også meget imponeret over de små fugle, man kunne få hos Knauber. De ligner virkelig små pippere, der er landet på kransen. Nu får vi se, hvor længe de holder på denne sæson.


Jeg kan ikke beslutte mig for, om jeg synes kransen er helt færdig, men december er jo lang endnu, så jeg har rig lejlighed til at tilføje ekstra røde bær eller det lag glimmer, jeg har i tankerne.Christmas is the time for traditions and one of our traditions is exchanging presents on Advent Sundays. It seems that there might be a touch of tradition in the presents we chose. Each year my mother "asks for" a wreath for the door and this year I got her this beautiful thuja wreath from Knauber in Bonn. I was amazed with the wreaths Knauber sold and I look forward to chosing a different one for next Christmas. I still haven't decided if the wreath is finished or it needs extra red berries or a layer of glittery gorgeousness. December is long so we'll have to wait and see what I decide.

6 kommentarer:

Henriette sagde ...

Ihh hvor er det bare en skøn krans. Jeg har slet ikke fået jord under neglene i år, men måske det lykkes hen over weekenden?

Tak for sidst i øvrigt, det var super hyggeligt.
Kram
Henriette

Charlie sagde ...

Hvor ER din juleblog blevet fin - jeg har slet ikke fået min pyntet endnu. Og ja både krans og pippere er skønne - de KAN bare sådan noget der syd for grænsen. Hyggeligt du er med - og din pingvin er nuttet.

Margit sagde ...

Knauber...??? hvor ligger det???
Det lyder tysk!!??
Men i hvert fald er kransen jhelt fantastisk... med kanel, røde bær og guld og så de to søde pipper... helt vildt naturtro =0)
God aften til dig.

Karina sagde ...

Færdig eller ej så er den superflot.

Netti sagde ...

Superflot krans du har lavet. Jeg ville nok sætte en stor sløjfe for oven, men som du siger er måneden land endnu så du kan jo gå og kigge på den og se hvad du beslutter. Jeg er helt vild med det stedsegrønne du har købt den i.

Mona sagde ...

Skøn krans!!