torsdag, december 31, 2009

Den sidste "nadver" (365/365)

365: torsdag den 31. december

Så nåede vi enden af 2009, og dermed også enden af min "tag et billede hver dag"-udfordring. Jeg har ikke gjort op, hvor mange jeg har misset, men det er ikke ret mange. Til gengæld er jeg godt og vel træt af at SKULLE tage et billede hver eneste dag, selvom jeg ikke har noget rigtigt på hjertet.

Jeg vil dog også sige, at det har været super at dokumentere et år, som har budt på ret store forandringer i vores liv, og jeg fortsætter måske ikke med at tage daglige billeder og lægge dem på bloggen, men jeg kommer til at fortsætte med at tage billeder; det kan der ikke herske den mindste tvivl om.

Årets sidste billede er af Esben, Sus og Kristian ved vores veldækkede nytårsbord. Her var menuen raclette med alskens tilbehør og godter. Vi har taget opvasken og gør klar til at spille igen. Herrerne er vist lidt mere mætte end damerne, da de gik hårdt til osten, men ingen skal indlægges med for fyldte maver.

Jeg er nødt til at nævne det - måske mest for min egen skyld: om ganske ganske få timer eksistere Lifetime Moments kun i mindet. Det er ikke så rart at tænke på, men jeg er sikker på, at oplevelserne og glæderne aldrig forsvinder.

På falderebet skal I alle ønskes: Guten Rutsch!

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Rigtig godt Nytår til dig også!
Hvor ser det hyggeligt ud med racletten, det er bare guf. Jeg kan godt forstå at du er ked af at Lifetime Moments lukker, jeg er også trist ovet at der ikke kan kigge med på sidelinien. Kan du have et lykkebringende Nytår og jeg glæder mig til at følge din blog i 2010.

Netti sagde ...

Ja det er bare så sørgeligt med LT :(
Jeg har virkelig nydt at følge din blog og vil da blive ked af det hvis jeg ikke har dine indlæg at læse.. der har ikke været noget der har været for småt. Det har været skønt at læse om din terasse, da i var i England og ikke mindst jeres jul og COP15. Så jeg kan kun heppe på at du blever ved med at blogge, om ikke hver dag så ofte!
Jeres nytårsaften ser rigtig hyggelig ud.

Charlie sagde ...

Raclette - mums - men husker at det ligger lidt tungt i maven dengang vi spiste det i Schweiz. GODT NYTÅR og tak for mange lækre fotos og spændende informationer i 2009. Jeg står bestemt og logrer foran din blog i det nye år også for at følge med. =0)

Ida sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud. Håber I er kommet godt ind i det nye år. Håber du får et godt og lykkebringende nytår.