søndag, december 27, 2009

Juletræet med sin pynt

venter ikke længere på, vi får begyndt, men derfor kan jeg jo godt tage billeder af det alligevel. Det var fint vejr i går formiddags, så jeg slog til og fik taget nogle lidt lysere billeder, end dem jeg tog juleaften. Det er altså virkelig vanskeligt at tage billeder af et juletræ med alt det, der glimter og så det mørke træ, men man må jo gøre, hvad man kan. Jeg skal have billeder af juletræet hvert år, og jeg skal nok også scrappe billederne endnu en gang. Men man kan jo også sige, at det er berettiget eftersom, der er tale om et nyt træ hvert år... Ikke?


Det er min fars opgave at købe og pynte juletræet, og vi er hvert år enige om, at i år er det det smukkeste træ nogensinde. Og det er det altså også i år ;o)

De nye LED-lys lyser virkelig op
- markant mere end stearinlysene juleaften, må man sige.


Hvert år bliver vi også imponeret over, hvor meget pynt der kan være på træet. Det tager det meste af en dag at få hele træet pyntet, men for søren hvor vi også nyder synet, når det står pyntet og klart.

Juletræet i mørket fra den anden side.


Fordi der var godt lys 2. juledag om morgenen, lykkedes det mig at få disse billeder i kassen. Noget af julepyntet er "bare" smukt pynt, mens andet er bærer af vores familiekrønike, ting som hvert år minder os om vores fælles oplevelser og tiden, der er gået. Jeg elsker at genfinde disse ting og huske gode tider.Skibet i venstre side af billedet er fra Mystic i USA - en rigtig sjov og fin by.


Sporvognen her er fra San Francisco.Et sidste billede af træet - nu med lys udenfor.Our Christmas tree is a family heirloom as it holds ornaments from all over the world and from the last 20 years of family history. I love finding the different ornaments and thus to be reminded of good times past. Every year we feel that this is the most beautiful tree we've ever had; this year is no different. It is beautiful and we love looking at it.

9 kommentarer:

Margit sagde ...

Super SMUKT!!! Fantastiske billeder både af træet i sin helhed og af det spændende pynt. Må sige, at det er imponerende.
Rigtig god søndag aften til dig.

Karina sagde ...

Wauw jeg er godt nok også imponeret!!! Flot er det!

Thanni sagde ...

Åååh hvor er det et smukt træ I har I jeres familie!! :)...og nogen skønne billeder du har fået taget.
På vores træ har vi også pynt der "bare" er pynt, og ting der har en historie på en eller anden måde. Vi har f.eks. nogen lysholdere som vel er omkring de 80 år, som min morfar selv lavede. Det er skønt at finde dem frem år efter år :)

Netti sagde ...

For hunnen hvor er det træ bare smukt!! Du må meget gerne hilse din far og sige at nu har jeg set dine billeder af hans træ et par år og det her er helt klart det smukkeste. Sikke det er pyntet..Disney go home!
Jeg kan nu bedst lidt billederne fra juleaften end dem om dagen..der mangler ligesom noget mørke..

Fadnaes Design sagde ...

Sikke et flot træ. Kan helt mærke den julestemning det må have spredt. Håber at i har haft en god jul og rigtig godt nytår til dig og Kristian - håber at vi snart ses igen

Karin A sagde ...

En sådan underbar gran. Så många vackra ting och så vackert upphängt.
Jag förstår att ni haft en fantastiskt jul och jag önskar dig och din familj ett gott slut på 2009 och ett underbart 2010!
Karin A

Maribi sagde ...

Ååååh, hvor er det et smukt pyntet træ.
Lyder som om I havde en dejlig juleaften med alle de traditioner der hører til. Skønt med noget anderledes tilbehør. Vi har altid to gode salater, der supplerer julemaden godt.
Kan godt forstådin gæde over de dejlige traditioner der hører julen til, fantastisk at være en del af denne kultur arv.

madamtridse sagde ...

Hvor er det juletræ bare smukt. Sikke meget smukt julepynt. :)
Åh hvor er det julebord bare smukt. Et skøn "skov" du fik lavet til julebordet.
En dejlig tradition I har i jeres familie. :) Det er et meget smukt julemorgenbord din onkel har lavet.
Håber I havde en dejlig jul Jeg ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår. Tak for dine søde kommentarer på min blog og på "gensyn" i 2010.

Ida sagde ...

Hvor er det bare et smukt juletræ! Hvordan går det egentlig med det juletræstæppe du var ved at sy? ;)