onsdag, december 09, 2009

Lys i mørket (343/365)

I dag har været en dejlig dag. Jeg fik benene ud på den rigtige side af sengen, og til trods for den hund, der stod og spiste af bunden af skraldespanden (ikke en rigtig lækker måde at starte dagen), så har hele dagen forløbet glimrende. Tak fordi I bar over med mit sure opstød i går.

Efter vi havde ryddet op efter hunden, kørte K og jeg til tandlæge. Det var egentlig mig, der havde en tid, men K endte med at være den, der sad i stolen. Efter tandlægebesøget kørte vi til Lyngby og spiste brunch sammen på Mig og Annie. Brunch er altid hyggeligt, men det var særlig dejligt at få nogle timer sammen med K efter alle de timer, han har været på arbejde, siden vi kom til Danmark. Den næste uges tid skal han først møde sent, så vi har formiddagene sammen, og det bliver rigtig dejligt.

Resten af dagen har jeg været hos en skøn veninde, og vi har vendt op og ned på hele hendes hjem, mens hendes søde hund så forundret og interesseret til. Jeg elsker at indrette og at flytte om, så det var super, at Vibeke havde spurgt, om jeg ville komme med nogle idéer. Jeg hyggede mig gevaldigt - beklager, at jeg efterlod dig med en masse rod, Vibeke ;o)

Efter en tur igennem København i myldretiden - hold da op, der er meget gøgl på Rådhuspladsen - kom jeg hjem til et tomt hus og nogle timer alene. Jeg elsker selskab, men jeg trives også fint med at være alene (måske et resultat af min status som enebarn), og da min mor ovenikøbet havde lavet risengrød til mig (jeg kan ikke koge risengrød om det så gælder mit liv), kan jeg kun konstatere, at i dag har været en skøn dag - sådan en jeg trængte til efter min lidt træls dag i går.

Decemberhaverne er fyldt med lys af alle slags, nogle steder kunne man ønske sig, at folk ikke havde sat lys op... Min far skiftede for et par år siden til LED-lys for at spare på energien, og han har lykkedes med at finde nogle LED-lys, der giver et varmt lys i stedet for de blå og kolde, man tit ser. Resultatet er, at man mødes at et smukt oplyst blommeespallier, når man kommer op mod mine forældres hoveddør:

343: onsdag den 9. decemberI've had a wonderful day today with brunch with K, hours spent in the company of an amazing friend, comfort food for dinner and now some time to myself to blog and write articles for the Danish scrapbooking online magasin, ScrapSisters. I love days like these.

The picture of the day shows the view that greets you when to approach my parents' front door - perfect winter atmosphere.

7 kommentarer:

Karina sagde ...

Godt at dagen i dag blev god. Brunch lyder hyggeligt.

Vibber sagde ...

Det skal du slet ikke beklage, jeg sidder nu med et glas rødvin og nyder det (næsten) færdige resultat. Der er lige lidt, der skal ordnes, gøres, flyttes osv., men ellers er det blevet super flot.

Tusind tak for hjælpen :-)

Netti sagde ...

Der kan du bare se..jeg sagde at idag ville blive bedre :)
Uh hvor hyggeligt at du legede indretningsarkitekt hos din veninde. Nogle gange er det godt lige at få andres øjne på ens hjem..de ser det jo med andre øjne.

Charlie sagde ...

Rart med en bedre dag - og søde som hunde er kan de altså også være lidt klamme....

Rart med K-tid og risengrød fra moar - kan godt huske din Eksploderede risengrød fra bloggen (fnis).

Margit sagde ...

Det lyder vel nok hyggeligt... både med brunch med K. og "rokade" med V.
og det lyder som om det er faldet i god jord, kan jeg se ovenfor.
Rigtig god dag (igen i dag) ;o)

Ida sagde ...

Lyder som om du har haft en superhyggelig dag. Det er jo bare dejligt at høre. Skønt at du også kan få lidt mere tid sammen med din hårdtarbejdende Klimahelt ;)

Marie sagde ...

ihh jeg bliver helt glad på dine vegne over den gode dag :)
og ja lyskæden ser flot ud.