søndag, december 20, 2009

Kulde og varme (353/365)

En tidlig lørdag morgen i december, det er hundekoldt udenfor, men da jeg skal til frisør, og Kristian skal hjem til Bonn, er der ikke andet for end at begive sig ud i det hvide kolde landskab, der er Danmark i disse dage.

Det sjove ved vinter og kulde er, at det ser så smukt ud, egentlig også er nogenlunde okay at være ude i, mens det er næsten umuligt at overbevise sig selv om, at det er en god idé faktisk at gå udenfor døren... Hvordan kan det være?

Jeg fik sat Kristian på et tog mod Bonn, efter jeg havde fået en ny og kortere frisure (hvor dejligt), og så gik turen retur hjem i varmen. Der var et par scrapting, der skulle lægges sidste hånd på blandt andet. Det er jo fortsat tiden for hemmelige projekter, der skal laves færdige.


353: lørdag den 19. december

Fra varmen og set gennem disse smukke glaskugler, min mor har købt i Malmø i år, ser sneen jo helt lun ud. Sådan kan man blive snydt. Men kuglen er smuk alligevel.Denmark is in the grips of King Winter at the moment and it does take some convincing of oneself to actually get outside the warmth of a house. But it sure looks beautiful.

4 kommentarer:

Margit sagde ...

Tankevækkende...
God arbejdslyst med dine hemmelige projekter ;o)
Det er tit de sjoveste... :o)
Sov godt :)

Charlie sagde ...

Superfin kugle - sikken et farvespil. Til lykke med det nye hår - og ØV hvorfor skulle K retur til Tyskland - forhåbentlig kun en lille hurtig tur?

Karina sagde ...

God jul til dig og familien.

Netti sagde ...

God arbejdslyst med hemmelighederne. Her er der ingen sne. Allerhøjest lidt frost. Det skulle dog vidst komme imorgen - selv om det har de sagt før.
Hvor er det en virkelig flot kugle din mor har købt!