torsdag, december 31, 2009

Godt nytår - og blog candy

Først og fremmest vil jeg ønske alle mine læsere et fantastisk nytår og sige tak for det år, der er gået. Jeg sætter stor pris på, at I følger med her og ind imellem smider en lille kommentar til mig. Det er også hyggeligt at møde mange af jer på jeres egne blogs, og jeg glæder mig til 2010 i jeres selskab - både på og af bloggen.

Godt nytår - og velkommen til 2010!

Det er meget længe siden, jeg har haft en blog candy her på bloggen, men jeg tror, det er på tide. Efter et år med masser af billeder på bloggen men ikke så meget scrap, skal jeg have rystet posen. 2010 bliver en spændende og udfordrende år for mig, men jeg håber, at der bliver tid og plads til mere scrap, end det har været tilfældet i år.

Jeg kan ikke løfte sløret for indholdet af blog candyen, da jeg lader det afhænge af om det er en af mine scrappende eller ikke-scrappende læsere, der vinder. Hvis du scrapper, får din blog candy slagside mod scrapbookingområdet, scrapper du ikke bliver du helt fri for pynt, papir eller andre materialer, hvis du skulle vinde.

Hvad skal du så gøre for at komme i betragtning til denne blog candy? Såmænd bare poste en kommentar et eller andet sted på min blog (jeg skal nok holde øje med, hvem der har kommenteret) inden Hellig Tre Konger - 6. januar.

Inspireret af Sarah (og fordi jeg synes poster om blog candy er så træls, og jeg vil ikke være skyld i,at der bliver flere af dem i blogland) må du meget gerne skrive om min blog, linke til den eller på anden måde nævne min blog på din egen blog, men du må IKKE lave et indlæg på din blog alene om min blog candy.It's been a while since I've had a blog candy here on Chez Cecilie but New Year's Eve seems like the right day to add one. The rules for this blog candy is simple: write a comment to any post on my blog and do so prior to January 6th. I will then draw a winner among the comments.

I can't reveal the content of the blog candy as I will let it depend on whether the winner is a scrapper or not.

There is one slight twist to the rule: you are not allowed to make a post on your own blog about my blog candy solely. You are most welcome to link to my blog, write about something on my blog or otherwise mention me on your own blog. Just don't do a "Cecilie has a blog candy-post" on your blog - they are no fun reading and I won't be the cause of any more of them popping up!

20 kommentarer:

Mutte sagde ...

Jeg ønsker dig og dine et rigtig Godt Nytår. Jeg glæder mig allerede til at besøge din blog også i det nye år. Du fortæller så levende om din hverdag og kommer med dejlig inspiration.

Helle Sahl sagde ...

Rigtig spændende med anbefalinger til brætspil. Alle tre spil har jeg aldrig hørt om før. Måske man skulle kigge nærmere på et af dem.

Rigtig godt nytår

lam sagde ...

Jeg har måske ikke været så god til at kommentere på din blog ,men du skal vide, at jeg følger trofast med. Det har været en fornøjelse at følge med og især at læse om jeres juletraditioner. Jeg glæder mig til at følge med i 2010.

Godt Nytår til dig og familien

Charlie sagde ...

Tak for i år og GODT NYTÅR herfra Cecilie. Dejligt at vi har mødtes IRL nogle gange i årets løb. Jeg er dybt imponeret over din ihærdighed med at få fotos på hele året - jeg blev forpustet bare her i december med 31 indlæg hos mig - så SEJT gået. Og tak for megen fin inspiration. GODT 2010 - jeg er liiige væk i en uge med jobbet - men ellers er jeg fast læser igen. =0)

MH72 sagde ...

Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår. Jeg har fulgt med i dine billeder i 2009 og det har været spændende at følge med i. Jeg kom desværre aldrig selv igang med de daglige billeder - måske i 2010? :-)

Helle sagde ...

Rigtig godt nytår, du giver mig masser af inspiration og jeg glæder mig altid til at læse dine indlæg. Det har været sjovt at følge med i jeres jul.

Knus Helle
(tobiaskristian)

Vibber sagde ...

Hej Cecilie

Også rigtig godt nytår til jer, glæder mig til vi ses i 2010.
Inspireret af din blog, kom der også et nytårs-indlæg på min ;-)

Knus
Vibeke

Thanni sagde ...

Det er altid hyggeligt at besøge din blog, så jeg glæder mig til at følge med også i 2010 :)
Rigtig godt nytår til dig og dine :)

Anonym sagde ...

Rigtig godt nytår til dig og dine, pas godt på hinanden. Glæder mig til at se hvad du finder på i år 2010. KH 10na - der gerne vil have et lod i din blogcandy.

Karin sagde ...

Også godt nytår til dig Cecilie :-)
Du er en af de faste her på min reader, og hver gang jeg hører om nogen som ikke kan finde på hvad de sakl scrappe om, ja så henviser jeg gerne til dig.
Altid en idé at hente. Dejligt!! ;-)

Margit sagde ...

Jeg vil sige tak for et herligt blogår bl.a. med dig som én af mine læsere. Det har været super inspirerende at læse med hos dig på din blog, og vær sikker på, at jeg vil følge med i 2010 også.
Det har også været hyggeligt at møde dig IRL. Både her og hisset (bl.a. på færgen til Tyskland!!;o))
Forhåbentlig render vi også sammen i det nye år.
RIGTIG GODT NYTÅR til både dig og K fra mig

Dorit sagde ...

Og Godt Nytår til dig og C. Det har været sjovt og inspirerende at følge med i dine kreationer, juletraditionerne og jeres liv i Bonn.

alfie sagde ...

Super lækkert med en blogcandy. Har fulgt med hele året:)

Ha´et godt nytår

Alfie.

Karina sagde ...

Godt nytår til dig og dine familie.

karin A sagde ...

Jag förstår att du är trött på att fotografera och blogga - jag är mäkta imponerad över att du höll ut hela året och det är som du säger - det var inte många dagar du tappade bort.
Men jag tror att alla som följer din blogg är glada att du höll ut - det har varit jättespännande att få följa med er till Bonn. Ser fram emot fler mysiga inlägg.
Ha det gott
Karin A

rhh sagde ...

stødte første gang på din blog da du have skrevet om din amerikatur og de forskellige skilte på div. off. toiletter :o) siden har jeg jævnligt fulgt med - og efter jeg har fundet ud af at bruge feeds, var du den første der bliv smidt på listen - glæder mig til at følge jer i 2010

Netti sagde ...

Jeg er helt pjatter med din blog og bliver nervøs hvid der går for lang tid hvor du ikke lader høre fra dig :)
Godt nytår til dig også.

Ifversen sagde ...

Tak for inspiration og underholdning i 2009! Jeg glæder mig til at følge din blog igen i 2010!
Godt nytår til dig og dine!

Cecille sagde ...

Tak for en masse inspiration i 2009. Jeg følger helt sikkert med igen i 2010 og glæder mig til at se hvad du finder på af spændende ting.

Stinne sagde ...

kære du
jeg fatter ikke hvor du får al din flotte inspiration fra- men du skal vide at jeg syntes du laver de flotteste Lo-er og altid har finurligheder med som gør at det bliver lidt Cecilisk.....