tirsdag, december 22, 2009

Den traditionelle Tivolitur

Jeg tager i Tivoli med Ida hvert år til jul, og til trods for vores nye adresse i Bonn blev denne jul ingen undtagelse. Vi havde dog udvidet programmet, så vi startede i Imperial, hvor vi så Avatar. Lad mig bare sige det lige ud: filmen er fantastisk visuelt. 3d-effekt virker bare hele tiden, man har oplevelsen af at kunne røre ved tingene, der svæver ting mellem lærredet og publikum, og der er virkelig dybde i mange af billederne. Hvis du har overvejet at se filmen, så vil jeg bestemt anbefale, at du finder en bif, der viser den i 3d. Det er alle pengene værd og en stor oplevelse.

Efter biografturen fortsatte vi videre i Hereford som altid, og så sluttede vi af med en tur igennem den gamle have. Det er altid en fornøjelse at være af sted på denne juletur med Ida.


For første gang nogensinde, tror jeg, har jeg set ægte is og istapper i Tivoli til jul. Det var virkelig koldt derinde, men det gør jo egentlig oplevelsen endnu mere julet og fin. Også selvom denne isklump måske ikke ligefrem er skøn, siger den da en del om kulden her lige inden jul.


Tivoli eksperimenterer med forskelligt julepynt, og jeg kan faktisk mægtigt godt lide de her lilla kugler på det opstammede træ. Ida var vist mindre imponeret ;o)

355: mandag den 21. december

Dagens billede er af Ida, fordi hun insisterede på, at jeg skulle tage billeder (og have kolde fingre), hvortil jeg svarede, at så endte hun altså på bloggen. Som sagt så gjort.I visit Tivoli every year at Christmas with a friend. We do much the same each year but this year we added a visit to the local cinema to the mix. It was a cold but terrific day - as always.

7 kommentarer:

Ditte sagde ...

Sidder her og tænker Åhh jaaa. Både til det du skriver om Avatar og til Tivoli ved juletid.
Avatar så Torben og jeg i går aftes, dog ikke i 3D, men den var fantastisk anyway. Om muligt går jeg gerne ind og ser den igen i 3D.
Og hvad er mere julet og dansk end Tivoli ved juletid? Boede vi på Sjælland skulle et julebesøg være en tradition. Hvis ikke vi blogges ved inden den STORE dag, så ønsker jeg hermed dig og din en glædelig jul. Knus!

Margit sagde ...

Jamen... Tivoli ER hyggelig og et must for os her på Djævleøen... anyway...
Synes næsten det er bedre når det er vinter end når det er sommer... :o/
Ved egentlig ikke helt hvorfor :o?
Lyder til at I også hyggede jer, og det er jo det vigtigste ;o)
Go' aften.

Charlie sagde ...

PUHU nåede ikke en gang mere inden jul - det var ellers planen at se det med sne på. Men I hyggede kan jeg se. Flotte kugler på træet.

Helle Sahl sagde ...

Hvor dejligt med sådan en tradition. Tror faktisk kun mine børn har været i tivoli til jul engang.

Sarah sagde ...

Halløjsa.
En hilsen på selveste juleaftensdag.
Jeg vil gerne ønske dig og dine en rigtig glædelig jul.
Håber at I får nogle dejlige juledage.

Vi må lige tales ved om vi skal komme forbi søndag.

Sarah

Netti sagde ...

Jeg har selv on drøm om at komme i Tivoli til jul, men der er lige for langt herfra. Så er det jo dejligt at kunne "komme med" når du tager derind. Skønne billeder du har taget.

Ida sagde ...

Tak for en dejlig tur i Tivoli. Stadig dybt imponeret af Avatar - men havde lidt svært ved at forklare om den til Jens. Og sikke nogle flotte billeder du fik taget selvom fingrene var ved at falde af til sidst. Vi må tage en tur i Tivoli til næste år igen ;)