fredag, december 18, 2009

Frossen golf (351/365)

Nøj... jeg missede en dag mere her i december. Godt at min lille pingvinven allerede ser forvirret ud ;o) Måske var det de godt fyrre minutter, jeg brugte på at gøre bilen køreklar, der fik mig ud af flippen i går. Det var helt vildt - bilen var frosset inde og ovenpå al isen lå en tyk måtte sne. Jeg skældte vist nok ret meget ud, mens jeg forsøgte at få min lille bil klar til at køre ud i verden. Heldigvis lykkedes det, så jeg kunne få ordnet nogle af alle de ting, der jo skal ordnes i december.

Bilen så egentlig helt fredelig ud, da jeg kom ud til den, men det skulle vise sig at være falsk reklame...


351: torsdag den 17. december

7 kommentarer:

Margit sagde ...

Jamen sådan kan det jo gå... modigt, at du overhovedet vovede dig ud... jeg måtte "pjække" fra gymnastik... ja... jeg er en bangebuks i snevejr på 4 hjul. Idag har vi fået vinterdæk på ;o)
God aften

Ditte sagde ...

Sidder her og bliver helt glad over ikke at have kørekort. Men må da indrømme jeg oftere ville ønske jeg havde ét, end omvendt. Vi må jo tage det sure med det søde, når nu vi også hungrer efter hvid jul, ikke? God weekend!

Charlie sagde ...

Jamen det var altså også HUNDESLÆDEKOLDT - jeg brugte også LANG tid og det varede længe før luften i blæseren var bare lunken. Men hvid sne er nu smuk - når først vejene er ryddet kan selv jeg nyde synet.

Sarah sagde ...

Min bil ser vist også nogenlunde sådan ud. Regner med den får lov at stå til det bliver forår:O)
Håber der snart er styr på alle juleforberedelserne, her går det stille og roligt - posten skal bare lige forbi med de sidste gaver. (Internettet er en fantastisk ting).
Hav en god Weekend.

Jette / ma11edina sagde ...

Brrr...det lyder som en barsk omgang...skal nok kun hviske, at vi savner lidt sne her i det vestjyske...her er det kun bidende koldt, men ikke nær så hyggeligt uden sne ;). Rigtig god weekend :)

Maribi sagde ...

Åh, lyder lige som min dag torsdag.. Elsker sne men hader at køre i det:-)
Håber du får en dejlig lørdag aften.

Thanni sagde ...

Det er overhovedet ikke sjovt at ha' en bil der ser sådan ud - min lånebil så ligesådan ud imorges...og kl. 6:30 er mit humør slet ikke til is-fjerning..uden skraber!!...meeen et plastickort KAN gøre underværker *G*