tirsdag, december 29, 2009

Travlt optaget med brætspil

Jeg er i gang inden midnat - tæller det? Det er svært at nå det hele her mellem jul og nytår. Vi er hjemme i Bonn igen, og vi har taget Esben og Sus med. Det er jo dejligt med selskab, og det betyder, at vi kan få spillet en masse af vores dejlige brætspil, som vi ellers ikke rigtig kan spille, når vi kun er to. Det betyder dog også, at bloggen er lidt stille, men sådan er det jo bare. Man må prioritere ;o)

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Prioritering er godt ; )
God fornøjelse.

Thanni sagde ...

Ja brætspil er en skøn ting! - i vores familie spiller vi også rigtig meget :) Vi har sådan en spildag ca. en gang om måneden hvor vi mødes til frokost og så går det ellers løs...super hyg'logt :)
Det kunne være man ku' få et par tip af dig til nogen nye spil til samlingen :)

Margit sagde ...

Jeg er også vild med brætspil.
Og hyggeligt at have og tage sig tid til det engang i mellem.
Tak for din søde kommentar til Sofie. Det varmer ;o)
Rigtig godt nytår til dig og K.
Knus fra mig til dig.

Gitte sagde ...

Jeg er dybt imponeret over jeres juletraditioner - med julemorgenbord og så så smukt pyntet. Juletræet er ingen undtagelse og må give dig ret i, at det nok er det smukkeste pyntede træ i Danmark. Hold da op - det er flot.

Men ellers ønskes du og dine kære et rigtig godt nytår med mange gode oplevelser i det nye år, som er både mindeværdige og scrappeværdige. :-))

madamtridse sagde ...

Det er så hyggeligt med brædtspil og især når man er flere.:)

Jeg vil ønske dig og din familie et rigtig godt nytår. Det har været hyggeligt og inspirerende at følge din blog i 2009. Glæder mig til forsat at følge den i 2010. Tak for dine søde kommentare på min blog. :)