søndag, januar 03, 2010

Top 10 for 2009

Endnu en gang er blogland fyldt med indlæg, der opsummerer 2009 som scrapår. For mit vedkommende har 2009 ikke været det mest aktive år, når det kommer til scrapbooking. Det skyldes naturligvis, at jeg brugte en del tid på at pakke lejligheden på Nørrebro sammen, gøre den klar til lejerne og så på at pakke ud i Bonn og finde på plads hernede. Men jeg har da scrappet mere end ti layouts, og jeg kan derfor godt lave en "best of 2009" med layouts.

#1 scrappede jeg faktisk allerede 1. januar 2009. Papirerne er BGs Valentine-serie fra 2009, og den er så lækker.


#2 er med billeder fra 2. juledag 2008, og papirer fra Fancy Pants, Basic Grey og måske et firma mere. Foruden papirerne har jeg brugt en transparency, som er et af de produkter, jeg synes, er super cool at arbejde med.


#3 er ikke kun med et dejligt billede af K og et mix af papirer i mums farver, men også første layout, hvor jeg har skrevet på maskine. Jeg har lånt min fars gamle skrivemaskine, og jeg er vild med den. Den er så meget nemmere at bruge end printeren, når det gælder journaling på layouts.


#4 er med billeder fra et af sommerens hjerteprojekter for mig: mine hjemmedyrkede tomater. Endnu en gang har jeg mixet papirer fra forskellige firmaer, hvilket i øvrigt var et af mine mål for 2009.


#5 havde jeg det bare så sjovt med. Dyrene er paper piecings, og selvom det er et mas, så er det også så skægt at lave. Billederne er af en veninde og hendes datter.


#6 er et quiltet layout. Det var faktisk nemt at lave, og det giver en stor effekt - men det er ikke nemt at få ned i en plastiklomme og ind i et album.


#7 er et meget mørkt og voldsomt layout, men det var så skægt at lege med malingen inspireret af Evas artikel. Dramatisk er jo ind imellem det, der skal til.


#8 er et layout fra da jeg var gæstedesigner hos Inspired Blueprints, og jeg er virkelig glad for resultatet. Billedet af Bertram er jeg også særligt begejstret for, så det her er virkelig et af årets klare favoritter.


#9 har et koldt billede fra Dyrehaven og nye Basic Grey julepapirer. Jeg elsker mixet af blå, hvid og så offset med røde detaljer.


#10 var et svært, svært layout at scrappe, men det skal nu ikke afholde mig fra at have det som et af mine ti favoritlayouts for 2009. Jeg har mixet Sassafras Lass og Cosmo Cricket papirer, så jeg kunne få LMs farver frem.

Selv efter et lidt magert scrapår, er det altså mine ti favoritter. Jeg får forhåbentlig tid til at lave flere sider i 2010, så jeg har mere at vælge imellem om et års tid, når det er tid til at opsummere 2010 i layouts.This is a recap of my favorite layouts for 2009. I haven't scrapped much during 2009 but I did have 10+ layouts so it was actually possible for me to make a list of my ten favorite layouts.

9 kommentarer:

Charlotte sagde ...

De er flotte allesammen. Og det er herligt at gense nogle af dine flotte kreationer. Her er stor inspiration at hente. :0)
Rigtigt godt nytår til dig og dine.

Margit sagde ...

Jamen atter en gang er jeg totalt i svime over dine LO'er. Du er bare SÅ dygtig og har SÅ mange forskellige designs (i aller-bredeste forstand).
Jeg får SÅ meget input af at kigge med hos dig ;o)
Knus

Line sagde ...

Uh, det er bare nogle lækre LOer! Jeg er så vild med Zoo LOet, det er så nuttet :o)

Karina sagde ...

Det er en rigtig flot top ti, Cecilie. Forhåbentlig får du mere tid til at scrappe i år.

Thanni sagde ...

Jamen dér var de jo igen - dine skønne layouts! :)
Det er virkelig en kilde til meget inspiration, du har så mange skønne og finurlige detaljer og så kan jeg så godt li' din måde at mixe papir fra forskellige mærker.
Smuk smuk Top10! :)

Lisette og Anette sagde ...

Hvor er det bare 10 rigtig flotte layouts du har valgt. Det ene er jo flottere end det andet. Super inspirerende for mig, for jeg er ikke vild med BG, men når du bruger det så ser det vildt lækkert ud. Hm hvad mon jeg gør forkert? :)

madamtridse sagde ...

Det er rigtig hyggeligt at gense din skønne LO's.Lækre detajer og opsætninger.:) Jeg bliver altid inspireret af den måde du mixer papir og farverne. :)

scrapper al sagde ...

Thanks for the recap. All of your layouts are wonderful. I've saved several from your LM gallery for inspirations.

Mona sagde ...

uhhhh dit Lo med hjemmedyrkede tomater er bare helt skønt - jeg glæder mig til en dag at se dine albums igennem IRL!!

Jeg dyrker også selv tomater og jeg elsker det. de står foran vores spisestuevindue så vi kan se dem gro gennem sommeren - super skønt!!