lørdag, januar 16, 2010

Lizas egen dag (layout #14)

Layout #14 i 2010.

Jeg har ved tidligere lejlighed scrappet et layout fra Lizas konfirmation, men det har jeg foræret Lizas forældre i julegave, så vi skulle have et layout til vores eget 2009-album med billeder fra konfirmationen. Jeg kan godt lide at have vigtige begivenheder som børnefødsler, bryllupper med mere i vores album, så de indgår i fortællingen om vores liv og oplevelser, og derfor dette layout.

Jeg forsøger altid at huske at få dato på layoutets forside.


Endnu en gang er det en Scrapbooks Etc. skitse. Jep, de er nye favoritter, og jeg har stor fornøjelse af at scrappe med skitser for tiden. Skitserne kan findes på Scrapbooks Etc.s hjemmeside, men jeg tror muligvis, at man skal være medlem for at se skitserne. Jeg er i hvert fald logget ind, når jeg henter skitserne, men det burde være ret nemt at melde sig ind, og der er virkelig mange skitser og andre sjove ting at downloade.

Cluster af blomster a la Sarah.

Jeg fortsætter to af mine scrapbookingmål med dette layout: der er journaling på siden, og jeg har mixet papirer fra forskellige firmaer. Her er der tale om papirer fra Pink Paislee, Basic Grey og Scenic Route. Blomsterne er endnu en gang fra Wild Orchid Crafts, mens bogstaverne er canvas-thickers.
I've previously scrapbooked a picture from my cousin's confirmation but I gave it to my aunt and uncle at Christmas. I want big events such as the births of babies, confirmations, baptisms and weddings to be part of our albums so I had to scrapbook pictures from this event once more.

This is yet another Scrapbooks Etc. sketch. I've also continued two of my scrapbooking pledges with this layout: I've mixed papers from various companies (Scenic Route, Basic Grey and Pink Paislee) and I've journaled. The flowers are once again from Wild Orchid Crafts.

9 kommentarer:

Engel sagde ...

Sikke en skøn side.. er vild med måden du har klippet/skabt det grønne papir... overskriften er så god, og det er en fin måde, du har fået datoen med på begivenheden. teksten er SÅ FLOT, hvad er det for en font du har brugt?
Alt i alt så flot og gennemført!
Knus
Engel

Thanni sagde ...

Super flot layout!Flot mix af papirer og med de 5 billeder henover midten - det giver en rigtig flot opsætning. Skal da vist ind igen og kigge nærmere på de skitser :)
Ha' en dejlig weekend :)

Karina sagde ...

Rigtig flot layout. Det ser godt ud med teksten foroven.

Netti sagde ...

Hvor er det bare rigtig flot lavet. Jeg er helt vild med farvesammensætningen der er sommeragtig og luftig. Flotte blomster du har sat på, det ser hammergodt ud.
Og sikke en sød kønfirmand :)

Eva Dohn sagde ...

Flot layout. Tror jeg må slå et smut omkring den skitseside.

Margit sagde ...

Super stilfuldt LO. Den skrift du har brugt på den hvide del er super elegant. Det grønne papir... er det "skabt med de hvide stempler i kanten. Har set en anden bruge samme papir... måske Gitte?? Det ser sk... godt ud!!
Lækre blomster :o)
Nyd aftenen...

madamtridse sagde ...

wow et smukt LO. Detaljerne er lækre. Jeg kan godt lidt journalinen øverst, har du også printet den direkte på papiret. Jeg har det grønne papir, jeg skal da huske den detalje at skære det sådan ud, kanon god ide.:)

lam sagde ...

Hvor er det smukt. dejligt enkelt men alligevel fyldt med søde detaljer

Benita sagde ...

Jeg er vild med det! #14 - betyder det at du har lavet 14 layout i år? Det er da for vildt Cecilie!

Hvordan har du printet din journaling på det hvide papir? Som du gjorde på en af dine julesider?