søndag, januar 03, 2010

Bambi på glatis

Layout #3 i 2010.

Det er længe siden, jeg har scrappet bare for sjov (i går scrappede jeg to layouts til et bryllupsalbum, jeg arbejder på). I dag slog jeg til og fik scrappet et layout med helt nye billeder af Bonn efter snevejret. Jeg brugte en Fancy Pants transparent, og den gav ligesom resten af layoutet form. Det er sjovt og nemt at arbejde med transparenter, så det her blev faktisk et ret hurtigt layout.

Jeg fik fyret denne lille bambi af på dette layout - han/hun er fra Basic Grey Eskimo Kisses, og jeg kan mægtigt godt lide bambien. Det er jo sjovere at bruge de ting, man har, end at opbevare dem i skuffer og på hylder.

Jeg forsøger at sætte dato på alle layouts, så jeg ved, hvornår billederne er taget. På bagsiden af mine layouts skriver jeg den dato, layoutet er scrappet. I år er det desuden min plan at notere her i bloggen, hvilket nummer et layout er i år. Bare for sjov.This layout sports brand new pictures (taken today) of Bonn covered in snow. I used a Fancy Pants overlay and that pretty much made the rest of the layout. I love overlays; they are fun and easy to use.

9 kommentarer:

Nancy Thomas sagde ...

That is gorgeous Cecilie! I'm glad to see you scrapbooking!

Karina sagde ...

Kanon flot layout og den bambi er ja da for cute!!
Et af mine nytårsfortsæt er også at bruge løs af alle mine lækre scrapsager, i stedet for at gemme på bedre tider ; )

Thanni sagde ...

Skønt layout - jeg kan rigtig godt li' din opsætning med cirklerne og farverne passer super til vinterstemningen...og så den lille Bambi bare nuser :)

Charlotte sagde ...

Flot LO og den bambi er da noget af det sødeste jeg længe har set. :0)
God ide med at skrive på bagsiden hvornår LOet er scrappet, tror jeg vil til at gøre det også.
God uge 1 til dig.

Margit sagde ...

Virkelig smukt og stilfuldt LO. Det ser så flot ud med de 3 billeder i cirklerne, som kommer i fokus, og alligevel levnes der plads til vinterdekoration. Det ser også godt ud, at du har håndsyet om den nederste cirkel og fanget fokus på det gule med (maskin-?)syningen.
Og Bambi er rigtig kær.
God idé med scrap-data bag på.
Her sner det tæt nu !?! ;o/
God ny uge til dig.

Helle Sahl sagde ...

Skønt at scrappe for sjov også. De ser dejlige ud

Mona sagde ...

cool, cool, cool!!!

Jeg elsker dit bambi Lo - simpelhen!!!!!!!!

Netti sagde ...

Jamen Cecilie du har jo scrappet layouts - og hele 3 stks..hvad skal det ikke ende med til årsskiftet :)
Det er virkelige flotte layouts du har lavet. Jeg er sikker på at din faster bliver glad for bryllupsalbummet :) Superflot lavet.

Madeline sagde ...

Gorgeous page! I love the little deer!