lørdag, januar 09, 2010

Lego ergo sum

Det er godt nok mørkt udenfor, så det er ikke ligefrem nemt at få taget billeder af layouts og andre projekter i disse dage. Men det er til gengæld dejligt med hvid sne over byen og på terrassen; man kan bare ikke få det hele.

Sarah og jeg har siddet side om side og scrappet i de sidste par dage, og jeg har fået lavet årets syvende og ottende layout færdigt. Nu mener Kristian så, at jeg skal lave et nyt projekt 365 bare med layouts i stedet for billeder. Det kommer nu helt sikkert ikke til at ske, selvom det er hyggeligt at scrappe.


Layout #7 i 2010.

Årets syvende layout er med billeder af Esben & Sus samt fra Legobutikken i Köln. Jeg har brugt endnu en skitse fra Scrapbooks Etc., og så er jeg ellers gået amok i Legofarver og -dupper. Kristian har bidraget ved at skrive teksten, da jeg ikke var med i Köln.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg mægtigt godt kan lide at bruge nåle på mine sider. Forleden faldt jeg over et layout, hvor scrapperen havde stukket nåle i thickers; det så godt ud, så det skulle jeg også prøve. Making Memories julenåle lignede lidt Legokloder, så det var jo perfekt til dette layout.
I've scrapped alongside a good friend for a few days and it has been great. I've completed a couple of pages more making it eight pages in 2010 thus far. K thinks I ought to comit to a new Project 365 but with layouts instead of pictures. I think he's gone postal and there's no way I'd ever make 365 layouts in a year. I do, however, enjoy the pages I get done.

This layout number seven sports pictures from the Lego Store in Cologne and our friends Esben & Sus browsing Lego. I've used a Scrapbooks Etc. sketch and then just gone to town using Lego-bright colours and dots.

7 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Det er super flot. Elsker farver og dupper :o)Så fint han gider deltage med teksten.

Karina sagde ...

Flot og lidt atypisk LO for dig. Er det ikke?

Thanni sagde ...

Fedt Lego-layout! :)..ser rigtig godt ud med teksten i strmler.
365 layouts ??...ja det ville da være noget af et projekt, men måske nok en stor mundfuld ;)

Else Slipsager Petersen sagde ...

super flot LO med skønne farver der gør mig helt glad og gir mig lyst til at lege. Har også invisteret i en masse nåle, men har faktisk lidt svært ved at finde ud af at bruge dem andet end i blomster. herlig inspiration her.

Margit sagde ...

FEDT!!! Super lækre farver der virkelig siger LEGO!!
Og de dupper matcher da emnet totalt godt!!
Lækker måde at skrive teksten. Må prøve noget nyt i næste feriealbum.
Rigtig god sne-søndag ;o)

Linda sagde ...

Hej Cecilie og godt nytår til dig. Jeg har lige læst alle ugen indlæg og hold da op hvor er de flotte alle dine Lo'er. Det lyserøde med blomster på er helt fantastisk. Ig det med Lego er bare så flot man bliver i dejlig godt humør af at kigge på det. Har lyst til at gå på loftet og hente nogle kasser ned og lege med:0)

rhh sagde ...

synes det ser rigtig godt ud med "nipsenåle" på kort og lign. men er ikke selv lige kommet igang med at bruge dem, jeg er lidt bange for at nogen måske kommer til at rive sig på dem