torsdag, januar 28, 2010

Bertrams ABC (layout #16)

Layout #16 i 2010.

Det er længe siden, jeg sidst har scrappet Bertram-billeder, men her er et nyt layout med skønne billeder af Bertram, der skriver. Layoutet er baseret på en Scrapbooks Etc. skitse, som de foregående af årets layout har været.


Min vilde titel.

Jeg har mixet gamle Basic Grey serier, og så har jeg gjort noget, der er meget atypisk for mig: jeg har mixet bogstaver fra alle mulige og umulige alfabeter. Normalt kan jeg ikke lide den type titler på mine egne layouts, men i lige netop dette tilfælde syntes jeg, at det passede, når nu Bertram var i gang med at lære at skrive.


Knapper galore.

Det er ingen hemmelighed, at noget af mit favoritpynt i scrapbookingsammenhænge er knapper - de er så alsidige, og de kan bruges til sider med alle mulige forskellige temaer.I've scrapbooked a new layout with pictures of Bertram; it has been a while but now I am back to these cute photos. The layout is based on a Scrapbooks Etc. sketch and I've mixed various old Basic Grey papers. My title is very unlike my regular work since I normally don't like mixing fonts like this. I did, however, feel that it was perfect for a layout about Bertram learning to write.

9 kommentarer:

Karina sagde ...

Sikke et dejligt layout til Bertram. Flot med de forskellige bogstaver og knapper.

Madeline sagde ...

Great page! Love the row of buttoms!

Benita sagde ...

Det er bare så drenget og tilpas naivt til en dreng der er igang med at skrive. Hvor gammel er han på billedet? For det er da lidt tidligt han begynder at skrive, er det ikke?

Jeg duer normalt heller ikke til de titler med mix af fonte, men som du selv siger - det passer bare godt til!

MH72 sagde ...

Hvor ER det bare et skønt layout. Jeg er vild med farver, opsætning, billeder - ja vist det hele!

Charlie sagde ...

Hvor er det fint - kommer du ikke snart forbi og binder mig til en stol foran et LO - så jeg kan komme igang igen?? =0) PRÆCIS sådan skal en overskrift se ud til disse fotos - godt tænkt. Knus

Helle Sahl sagde ...

Super flot. Billeder, papir, tekst og pynt passer perfekt.

God weekend

Susan sagde ...

I LOVE mixing fonts and I LOVE this layout! wow that little boy has grown!! this layout is WAY cute!!

madamtridse sagde ...

Wow hvor er det bare et skønt LO med Bertram. Vild med at du har mixet bogstaverne, det ser kanon godt ud. Super detaljer og farver.:)
Du må forsat ha' en dejlig uge.:)

Netti sagde ...

Gud er han blevet så stor?! Hold da op det går strækt.
Jeg er helt vild med dit layout og mixet af bogstaver er lige prikken over i´et :)