mandag, januar 25, 2010

Opdateret uro

Efterårets uro

I efteråret lavede jeg en uro som en designopgave til Lifetime. Uroen bestod af en lærkegren og en masse blade lavet i Basic Greys Indian Summer. Jeg troede, at jeg havde den liggende på bloggen, men jeg kan ikke finde den nu. Under alle omstændigheder har denne uro hængt indtil i går, hvor jeg besluttede mig for, at det var tid til forandring.


Den nye uro - husk at billederne kan ses større ved at klikke på dem.

Kraftigt inspireret af Etsy-butikken Le Petit Papillons skyuroer, har jeg opdateret min lærkegren med små buttede filtskyer og -dråber.


Håndsyede regndråber

Den oprindelige kunstner har vist, såvidt jeg kan afgøre, limet sine skyer og dråber sammen. Det tænkte jeg ikke på, så jeg har syet skyerne på maskinen og dråberne i hånden.Blød regn.

Uroen hænger på vores tredje sal over en lille gul sofa. Over sofaen ligger der en blå og pink plaid, og derfor har mine skyer valgt at dryppe i netop de farver - det var nu egentlig pænt af dem...


Sådan ser det ud, når man kommer op af trappen.I created a fall mobile in October and yesterday I decided I needed to change it to something more suited for the season. Under huge inspiration from Etsy seller, Le Petit Papillons' mobiles I made my own. It now greets us when we arrive at our 3rd story landing.

5 kommentarer:

Eva Dohn sagde ...

Super sød uro. Og hvor er det dog heldigt, at skyerne valgte at dryppe med farver, der lige passede :o)

Karina sagde ...

Skøn grenpynt både før og efter!

MH72 sagde ...

sikke en skøn uro - ja dem begge to! Heldigt at regndråberne lige passede i farverne :-)

Mona sagde ...

Uhhh - I absolutly love it!!
Hvor er den bare skøn Cecilie - den burde jo hænge hos mig ;-)

Knus

Charlie sagde ...

HOV - den har jeg da overset - hvor er det nogle nuttede skyer og fint med de korrekt kolorerede dråber.