mandag, januar 11, 2010

1. forår i Bonn (layout #9)

Layout #9 i 2010.

Jeg kører videre med Scrapbooks Etc. skitserne, og jeg hygger mig virkelig med dem. Hvis du ikke kender dem, kan jeg varmest anbefale dig at kigge på dem. Der er så mange forskellige at vælge imellem, og der er helt sikkert en, der passer til den side, du skal til at lave. (Nej, nej, jeg får ikke procenter eller andre fordele af at skrive det her - jeg mener det faktisk).

Layout #9 har billeder af magnoliatræer, som står ved Ks arbejdsplads. Jeg har brugt Basic Greys to sommerserier Lemonade og June Bug på det her layout. June Bug er ret vild, men bagsiderne er fine og det er dem, jeg bruger, når jeg bruger den serie.


Jeg købte mine første Nestabilities i november, og jeg er virkelig glad for dem. Jeg har købt de store cirkler og de store scallopped cirkler, men jeg tror nok, at jeg på et tidspunkt skal have de små også. Det er så lækkert at kunne lave journaling spots som dette uden problemer.Mit layout med magnoliaer skulle naturligvis have lidt blomster på - et mix af forskellige Prima-blomster, lidt dew drops og så nogle "frøstande" og så var det det.More scrapbooking - this time with pictures from our first spring here in Bonn. These magnolia trees are found all over the city and I love it when the blossom. Such a short and sweet treat.

8 kommentarer:

Henriette sagde ...

WOW. Jeg er så vild med dette layout, stemningen kommer helt frem til vinterkolde Århus. Jeg får helt lyst til at gå i gang med de fine forårs papirer. Tak for inspirationen.

rhh sagde ...

rigtig forårsagtigt og flot - har lige et spørgsmål til "frøstandene" - stikker du dem gennem blomsterne og fæstner dem der inde du sætter dem på papiret?

Majer sagde ...

Dejligt at se lidt forår, i denne kolde vintertid! Tak for det :-)
Hvad hedder de bogstaver du har brugt til overskrift? De er ret lækre og kunne lige passe til et projekt jeg er i gang med.

Thanni sagde ...

Skønt med sådan et forårslayout her i kulden :)
Sad også og tænkte på, hvad det er for nogen bogstaver - de er rigtig skønne....som hele layoutet er :)

Margit sagde ...

Jeps... der ER håb forude. Tak fordi du mindede mig om det ;o)
Super flot LO. Jeg glæder mig til at komme igang med nogle anderledes LO'er efter ferieabummet fra Thailand.... sååå måske jeg skulle studere de skitser og prøve det ;o)

mette wad sagde ...

Hvor er det bare SÅ flot dit LO, og flot opsat... Skøn farve

madamtridse sagde ...

Waow sikke nogle lækre LO's du har startet året med. Jeg er helt vild med dette. Farverne og detaljerne er bare skønne.Kanon opsætning. Uh de bogstaver har jeg også, vild med dem.:)

Netti sagde ...

Jeg er helt vild med dit layout. Sikke lækre farver og en sød blomst du har konstrueret. De skitser du taler om, er det nogle man kan finde online? Selv er jeg ret glad for skitserne hos Inspired blueprints.