torsdag, januar 07, 2010

En ny følelse


Jeg har slet ikke fået vist jer min nye følelse. Jeg samler på ArtMinds keramikfølelser, og til vores bryllupsdag sidste år fik jeg Romantic af Kristian. Til min fødselsdag havde Kristian igen bestilt en følelse til mig, og denne gang fik jeg Creative. Nu står de fint side om side på hylderne over mit scrapbord. Kristian mener, at det er ham, der er Romantic, og mig der er Creative. Det stemmer nok, hvis han siger det. Jeg er under alle omstændigheder mægtigt glad for begge mine små babuskastatuetter.I have recently started collecting ArtMind's cute ceramic feelings and I've gotten these two from Kristian. The one with the flowers is called Romantic and the other Creative. K says he's the romantic and I am the creative - I guess it is true if he says so. No matter what I love my statues.

4 kommentarer:

Margit sagde ...

Dem har jeg aldrig hørt om før!!!
Men hvor er de fine. Synes det lyder, som om K. har helt tjek på dig ;o)
Og jeg kan godt forstå du nyder dem.
God aften.

Helle Sahl sagde ...

Hvor er de søde og jeg synes da klart han er romantisk med sådanne gaver.

Charlie sagde ...

Dem kendte jeg heller ikke - BRAVO for K der kan vælge disse gaver og tak for kigget. Hvis han bare er halvt så romantisk som du er kreativ tegner fremtiden godt, ikke????

Line sagde ...

Jeg er også vil med hendes følelser - kan så godt lide at de har så forsekllig stil, stilede, nuttede, sjove, skæve :o)

Og K har da forresten ret, fx. kom jeg også lige til at tænke på hans billede med vielsesringens skygge, der er hjerteformet - og dig og kreativ kan jo ikke skilles ad ;o)