mandag, januar 04, 2010

Brylluplayouts - det går fremad

Da Ks faster blev gift i september 2008, gav vi dem et scrappet album i gave. Så fik K job, og vi flyttede, og jeg fik ikke lavet hele albummet, inden parrets første bryllupsdag. Men jeg skal have albummet færdigt, inden de har været gift i 1½ år (den 27. marts 2010). Årets to første layout var da også til dette bryllupsalbum.

I år kan du i øvrigt trykke på mine layout, hvis du vil se dem større.

Da hele albummet er holdt i brune, creme og gyldne farver (inspireret af brudens påklædning), er det nemt at vælge papirer og produkter: jeg har købt dem på én gang, og jeg opbevarer dem i en pose, som jeg bare kan tage frem og gå i gang. Der er virkelig ikke nogle undskyldninger for ikke at få Lone & Steens bryllupsalbum færdigt! Begge layout er baseret på Becky Fleck skitser.


Layout #1 i 2010.


Layout #2 i 2010.More than a year ago K and I gave K's aunt and uncle a scrapped album for their wedding pictures. I made a good start on the album and then K got the job here in Bonn and we moved and I got behind on the album. I had wanted it to be done prior to the couple's 1st anniversary but didn't make it. It will, however, be done before they've been married for 1½ year. I still have 6-8 pages to do but I've already done two this year.

Should you wish to see the pages in a larger version simply click on the layouts and they open larger.

7 kommentarer:

Thanni sagde ...

Smukke enkle layouts - farverne er rigtig skønne...og der er jo ikke så langt igen til de kan få et færdigt album ;)

rhh sagde ...

rigtig sødt - smart at tage udgangspunkt i brudes tøj (gommens er som regel lidt kedeligt!) havde en kollega der fornyligt skulle lave album efter en polterabend og havde ikke prøvet noget lignende før, så hun fik et skønsomt udvalgt af punch og stempler og "besked om" at købe papir der passede til brudens tøj for hun var jo på stort set alle billederne

Karina sagde ...

Flotte alyouts som lige bliver lagt til mine foretrukne.

mette wad sagde ...

Hvor er de skønne og dejlige farver, kan godt lide du holder dem i samme farver.

Netti sagde ...

Hvor er de bare flotte lavet. SÅ fyldt med dejlige detaljer :)

Margit sagde ...

Så utrolig smukke sider. Stemningen er lige i øjet. Og så er jeg vild med, at dit farvevalg matcher brudens tøj (hmmm... synes du har fortalt det før.... eller??)
Det ser super godt ud, at du mikser med det papir med guldmønster. Det giver et ekstra fornemt pift. Og så er dine LO'er jo fyldt med lækre Cecilie-detaljer ;o) MUMS...

Line sagde ...

Jeg glæder mig til at se albummet færdigt live, det ser ud til at blive så flot!