torsdag, januar 21, 2010

Louises bonderøv (layout #15)

Layout #15 i 2010.

Min kusine, Louise og jeg scrappede sammen via Skype forleden dag. Ad forskellige omveje endte det med, at vi scrappede det samme billede (af Louises kæreste Brian) med den samme skitse. Det var faktisk rigtig sjovt at se, hvordan de to layout faldt ud. Louises layout kan du se her:

Louises layout.


Jeg hyggede mig gevaldigt med at lave alle mulige detaljer på layoutet - det er man næsten nødt til, når man scrapper med så neutrale farver og papirer, som jeg har gjort det her.


Jeg mixede sisal med blonde og knapper for at lave en markant accent under billedet.

Embossing med guld.

Jeg er lidt småtræt af alt for meget chalk på mine egne sider, så til dette ville jeg prøve noget nyt, og det blev embossing langs kanterne af layoutet. Jeg brugte en gennemsigtig stempelfarve og dryssede derefter med embossingpulveret og varmede det op. Jeg er meget tilfreds med resultatet.


I stedet for at lave "almindelige" hvide snefnug valgte jeg at lave mine snefnug i Kraft og give dem godt med guldembossing. Det er anden gang i år jeg dækker chipboard med en anden meget neutral farve...
My cousin, Louise and talked on Skype and by some byways we ended up scrapping the same picture of Louise's boyfriend, Brian. We even used the same Page Maps sketch and still our layouts turned out quite different. We both enjoyed the experiment so we'll very likely do something similar at a later point in time.

I am tired of the look of chalk on the edges of my pages so for this layout I tried something new. Using a clear stamp pads and gold embossing powder I edged my layout in a different way than normally. And I really like how it turned out.

6 kommentarer:

Karina sagde ...

Sikke en god ide at scrappe det samme billed og bruge den samme skitse. De er rigtig flotte begge to!
Har du fundet nogle og scrappe med i Tyskland?

Netti sagde ...

Hvor lyder det bare som en god idé med at scrappe via skype. Det har sikkert været vildt hyggeligt :)
Sjov at se hvor ens og alligevel så forskellige jeres layouts blev.
Jeg skal helt klart prøve det med at embosse kanterne for wow en effekt det har!

Anonym sagde ...

Wow, hvor ser det bare godt ud. Jeg er også "fan" af bonderøven - altså ham fra DR2 ;o) KH 10na

Thanni sagde ...

Ja det er nemlig rigtig sjovt at se hvor forskelligt det kan falde ud med samme billede og skitse. Der er mange dejlige detaljer på begge LO'er, og den embossede kant er rigtig fed effekt - det må prøves!..:)
Den måde teksten er sat op på Louises LO med cirklerne virker super..igen i idé til at gemme ;)

madamtridse sagde ...

Det må ha' været sjovt at scrappe sammen over Skype. Det er en rigtig god ide at I har scrappet efter samme skiste og billede. Begge LO's er blevet utrolig flotte.:)
Jeg kan rigtig godt lide at du har embosset med guld rundt kanten og du ikke har malet de snefnug hvide. Det skal jeg huske.
Du må forsat ha' en god søndag.

Madeline sagde ...

Funny that you both used the same sketch! The two pages turned out wonderfully! Great photo!