onsdag, januar 27, 2010

En forfrossen park

Søen var langt fra frosset over,
og alligevel var der et par skøjteløbere ude...

Vi bor små fem kilometer fra et stort (stort set på størrelse med hele Bonn centrum) rekreativt område kaldet Rheinaue. Selvom vi bor så tæt på, har vi ikke været derude, men det skulle ændre sig for mit vedkommende i dag. På vej hjem fra tysk kørte jeg omkring parken og gik en tur i seks graders frost. Det var virkelig koldt, men det var også smukt. Og så havde jeg stort set området for mig selv.

Flot view gennem en del af parken.

Området er fyldt med forskellige typer af haver, men dem var der ikke meget at se af i det her iskolde vejr. Jeg måtte nøjes med træer, der var fint dækket af sne og frost.


Jeg elsker træer, der er tunge af sne som dette.


Jeg kan forestille mig,
at området her er fyldt med mennesker om sommeren.


Hatte af sne.

Jeg var nødt til at holde pauser i fotograferingen for at ikke at fryse for meget om fingrene, men jeg fik da dette skud af de fine pampasgræsser med deres snehatte på.
I went for a walk at a nearby park area. Since it was freezing cold outside I had the park mostly to myself. Despite the cold it was a beautiful walk.

3 kommentarer:

Karina sagde ...

Det er flotte vinterbilleder, du har taget. Det med udebilleder, kunne jeg godt blive bedre til.

Charlie sagde ...

BRRRRHHH det ser koldt ud - og koldt er også hvad det er her i dag - det har sneet hele dagen i Nordsjælland så vi har fået et pænt lag og turen hjem fra arbejde gik langsomt i en lang kø. FLOTTE fotos.

madamtridse sagde ...

Hvor er de billeder bare skønne. Jeg bliver helt inspireret til selv at komme ud i kulden imorgen...;o)
Flot uro både før og efter
Du må forsat ha' en dejlig uge.:)