tirsdag, januar 19, 2010

Sikke et arbejde...


Jeg er i gang med et album, der skal fungere som en slags dagbog gennem året. Inspireret af dette album og udfra et ønske om for en gang skyld at bruge et ark thickers op, har jeg arbejdet med at lave en for- og bagside til albummet fyldt med thickers. Jeg brugte primært en grønlig udgave af min favorit font, og det var godt nok ikke nemt at få dem dækket med hvid maling, men det lykkedes da til sidst. Forsiden har jeg fået et billede af, mens bagsiden må vente til der er dagslys igen.
I am working on an album that will serve as a kind of diary for 2010 and inspired by this album and the desire to try and use an entire sheet of thickers, I worked on creating a front and back for the album. It was a huge job actually covering the thickers in white paint but I love how it turned out eventually.

13 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Den er bare SÅ flot. Sikke en original ide.

Jette / ma11edina sagde ...

Sejt!! Virkelig smart fundet på, og så en gang hvid maling...det er bare flot!

Dorit sagde ...

Arh, god idé !

Anonym sagde ...

Det er da hele arbejdet værd - det ser bare SÅ godt ud og super god ide`. KH 10na

Anne Thormose sagde ...

Ja, hold da op et arbejde. Men en super god måde at få brugt en masse thickers på. Man kunne jo også gøre det i mindre skala, og få brugt nogle af de mange rester, der sidder tilbage, når de mest almindelig bogstaver er anvendt.

MH72 sagde ...

sikke en total genial idé. jeg har ikke så mange thickers men man kunne jo også printe den efter samme princip.... GOD idé, tak for inspiration!

Karina sagde ...

Total sejt Cecilie!!

Thanni sagde ...

Det var da en fed idé!...og en ny og anderledes måde at få lavet et cover på :)

Charlie sagde ...

GENIALT og kæmpe tålmodighedsarbejde som det jo altid er når noget skal se legende let og tilfældigt ud. FED ide - og jeg er vild med dit "skæve" e i titlen. SÅDAN.

Eva Dohn sagde ...

rigtig god ide, og det ser smadder godt ud.

Benita sagde ...

Jamen for søren da det ser godt ud. Hvilken hvid maling brugte du? Har nemlig selv prøvet at male et alfabet engang med Heidi Swap maling, men det dækkede virkelig dårligt, så jeg gav op halvvejs.

madamtridse sagde ...

woaow Cecilie hvor er det bare kanon flot. En genial ide, så kan man komme af med alle de reste af thicker som bare ligger og fylder. Den ide må jeg huske. :)
Du må forsat ha' en dejlig dag.:)

Madeline sagde ...

I have to try that! So cool!