torsdag, januar 14, 2010

Et scrappet flyttelæs (layout #10)

Layout #10 i 2010.

Efter et par dage uden scrap har jeg fundet en ny skitse fra Scrapbooks Etc. frem. Denne gang en lidt anderledes skitse, som er lidt mere "vild" og med et stort stykke "white space".Jeg kunne ikke helt håndtere alt det "white space" skitsen lagde op til, så jeg tilføjede et journaling spot og lidt papir i højre hjørne.Jeg har brugt papirer og dims fra alle mulige firmaer og serier; der er to gange Scenic Route, Cosmo Cricket, October Afternoon og KI Memories på siden. Det virker altså for mig at have mine papirer sorteret i farver i stedet for i firmaer. Det er sjovt.Blomsterne er spritnye her i hjemmet; de kom med posten onsdag formiddag og layoutet er scrappet onsdag eftermiddag. Jeg har ladet mig inspirere af Sarah, som bruger blomster helt fantastisk, til at shoppe lidt hos Wild Orchid Crafts. Når man er vant til at købe Prima-blomster, er Wild Orchids blomster ekstremt billige, og så er de oveni købet rigtig fine. Jeg er en glad kunde. Jeg glemte desværre at købe nogle blade med - det må blive en anden gang.After a few days without scrapbooking I've pulled yet another Scrapbooks Etc. sketch. This time I chose one with quite a lot of white space; actually too much for my taste so I added the journaling spot and some paper to the right corner.

I've mixed papers and products from a variety of companies: Scenic Route, Cosmo Cricket, October Afternoon and KI Memories. This is due to me sorting my papers according to colour rather than company. I like it.

The flowers are brand new and bought at Wild Orchid Crafts. They are much much cheaper than Prima flowers and they are cute. I forgot to order leaves so that will have to be some other time.

10 kommentarer:

mette wad sagde ...

Synes det er et vildt "fedt LO" du har fået lavet, kan rigtig godt lide stilen og opsætningen og farverne... ja det hele :-)

Else Slipsager sagde ...

Super flot LO du har lavet. Kender godt det med at wide space bliver for tomt.

Thanni sagde ...

Uuh...white space!!...det har jeg det heller ikke voldsomt godt med - men du har løst det super fint med det lille "hjørnestykke" til at bryde det. Og så er selve opsætningen og farverne bare skønne. Er vild med den store pil :)
....og så var det da et dejligt blomster-link - det må der kigges nærmere på :)

Helle Sahl sagde ...

Uuh, det er lige i øjet. En fest af farver og mix af papir. Opsætning er jeg helt vil med og helt kanont med journalingen i øverste hjørne. Helt fantastisk.

P.s. Vi avler kun for fornøjelsen og jeg er nu heller ikke sikke på jeg kommer af med alle denne og måske sidste gang. Overvejer kraftigt at beholde en lys hanhund.

angely sagde ...

Wow, Cecilie, det er total ultra cool. Jeg er vild med det. Og nu er jeg på vej ind på wild orchids og kigge.

Ulle sagde ...

Vilken underbar LO! Ren och fin, men samtidigt lekfull och tuff!

Margit sagde ...

Det er da et vildt flot og ganske anderledes LO fra din hånd. Det ser super ud med både den anderledes opsætning og farverne. Kan også godt lide white space... men har svært ved det selv. Passer super til at det er et flytteLO. ;o)
God week-end.

Marie sagde ...

hvor er det bare et sejt layout, og lækre farver

Netti sagde ...

Det var et noget anderledes layout men hvor er det flot! Jeg er helt vild med den store pil. Det er godt at høre at jeg ikke er den eneste der ikke er vild med white space. Jeg får næsten angst af det :)

Eva Dohn sagde ...

Fantastisk layout!