onsdag, januar 06, 2010

2009-juletræet nu på et layout

Jeg har gemt en masse skitser fra Scrapbooks etc., og nu er det tid til at bruge nogle af dem til faktiske scrapprojekter. Jeg har bestilt en masse billeder, som gerne skulle passe til en lang række af skitserne, så når de kommer i morgen eller fredag, har jeg forabejdet liggende til mange layouts og mange timers underholdning. Herligt.


Layout #6 i 2010
(der mangler ikke tekst efter "på", jeg har bare skjult mine forældres adresse)

Årets sjette layout er baseret på Scrapbooks etc. skitse #46, som igen er baseret på et layout af Heather Melzer. Det er en skitse med meget white space, som er en udfordring for mig hver eneste gang. Som regel ender jeg med at holde af det tomme område, og det gør sig også gældende i dette tilfælde.

Sidste år var en af mine scraphensigter at mixe papirer og produkter fra forskellige firmaer, og det havde jeg det mægtigt med, så derfor fortsætter jeg i år. Til dette layout har jeg således mixet papirer fra to Scenic Route juleserier samt fra Making Memories juleserie 09.

Dobbeltsløjfe

Sløjfen på tuborgklammen er lavet med god hjælp fra Sabinas blogpost på ScrapSisters' blog. Det er en nem og smart måde at lave dobbeltsløjfer på, og med lidt øvelse lykkedes det faktisk.

Layoutets lapning

Det hænder en gang imellem, at jeg savner min a3-printer, og i dag var en af de gange. Jeg kunne ikke overskue at skulle skrive i hånden på dette layout, for jeg ville have et helt jævnt udtryk, og det får jeg altså ikke med min håndskrift. Men hvordan printer man tekst på et 30,5x30,5 cm stort ark papir, når ens printer kun kan tage a4? Det gør man, hvis man lægger et strategisk snit i sit store ark, sætter teksten op i et tegneprogram og printer det ud vendt på siden... Lidt kompliceret, men jeg lykkedes med at få min tekst til at stå nøjagtigt, hvor jeg ville have den. Det er fedt, når ting lykkes, selvom de synes vanskelige i udgangspunktet.
This layout is based on Scrapbooks etc,'s sketch #46 which in turn is based on a layout by Heather Melzer. I've fallen in love with Scrapbooks etc.'s sketches and have had a lot of pictures printed so I can work with the sketches. It should be a lot of fun.

This layout challenges my "fear" of white space. I love layouts with white space and when I find terrific sketches / layouts featuring white space I get inspired to try it out on my own pages.

13 kommentarer:

mette wad sagde ...

Vildt flot og enkelt LO

angely sagde ...

Wow, det er total lækkert. Lige til et lift. Jeg er vild med det rå og den fine detalje sammen.

Charlotte sagde ...

Super fed opsætning! Og flotte billeder af træet.
Det lyder godt nok indviklet med at få teksten på et 30x30 ark - men det lykkedes for dig - og det ser godt ud. :0)

Thanni sagde ...

Rigtig fedt layout! :)..super opsætningmed white space....og så er det nogen smukke billeder af juletræet i al sin glans :)

Netti sagde ...

Hvor er det bare et smukt layout. Jeg kan godt lide at der ikke er så meget pynt på netop dette layout for juletræet er jo pynt nok i sig selv. Flot som du har brugt white space..det er jeg godt nok heller ikke god til. Får helt angstanfald af det :)

scrapper al sagde ...

I really like this layout, the white space, the placement of the photos, the bracket (I find those so difficult to use). I'm so happy I can continue to see your layouts here on your blog.

Karina sagde ...

Rigtig flot layout. Jeg spekulerede også lige på hvordan du havde lavet teksten, men så kom forklaringen jo.

Eva Dohn sagde ...

Årets 6. !!! layout - er du helt vanvittig. Jeg har ikke fået lavet et eneste layout endnu i år.

Men flot layout :o)

Charlie sagde ...

No. 6 - tja - det er FLERE end jeg nåede hele 2009 - men nyt år nye muligheder. FLOT LO og jo I har bestemt et flot juletræ. Det flotteste er jo altid ens eget, ikke??

Margit sagde ...

Super, super flot LO. Jeg tilslutter mig jubelkoret over anbringelse af tekst og billeder og det enkle opsæt... ;o)
WAAUUUWWWW....

madamtridse sagde ...

Wow hvor er det LO skønt. Sikke nogle lækre detaljer. Jeg er også vild med opsætningen.:) Det ser kanon godt ud at du har printet direkte på papiret. Det lykkedes til UG. Det må prøves. :)
Hvor er dine bryllupsLO bare blevet utrolig flotte.
Jeg er helt tosset med det vinter LO du har lavet;o). Det må liftes en dag.:)

Helle Sahl sagde ...

Jeg er helt vildt me det. Specielt at der meget white space. Det fungere rigtig godt og så er jeg bare vild med craft.

Gitte sagde ...

Det er bare så smukt det juletræ. Jeg har allerede fået klager over vores eget, hvorfor vi ikke pynter ligeså flot ?
Ligesom dig, har jeg også problemer med "white space". Synes det er flot, når andre laver det - men skal lige vænne mig til det når det er mit eget.
Men du kan sagtens kaste dig over den stil - for det er et superflot LO - og igen billederne taler for sig selv.