onsdag, januar 28, 2009

Til lykke med sønnen

Jeg har fået en bestilling på et kort til en familie, der lige om lidt bliver forøget med en lille mand. Jeg liftede den svenske kortmagiker, Carinas version af en af Kortskissen.se skitserne. Det var rigtig fedt at arbejde med et rundt kort, og jeg tror, jeg skal have lavet nogle flere kort efter denne model.

9 kommentarer:

Margit sagde ...

Ejjj et sødt kort... tror aldrig jeg har lavet noget rundt scrap... Og seje papirer til en lille ny...
Fantastiske farver....

LaChris sagde ...

Ih hvor er det sødt og kønt ! Ja hvorfor er det lige at man for det meste ender med et firkantet kort !? Nu bliver jeg da også nødt til at tænke rundt næste gang jeg skal lave et kort !

madamtridse sagde ...

Det var da et sødt rundt kort. Skønne farver. Jeg skal da helt sikkert prøve at lavet et rundt kort næste gang. :)
Tak for linket, det skal jeg lige kigge nærmere på.
Du må ha' en rigtig god onsdag aften.

Heidi sagde ...

super sødt drenge kort du har fået lavet - jeg har selv lavet et par stykker a de runde men entligt kommet fra det igen - tak for reminderen;O)

Karina sagde ...

Hvor er det flot. Dejlige klare farver.

Charlie sagde ...

Jeg VIDSTE jeg havde set den gule firkant før - men havde du ikke skrevet det havde jeg aldrig gættet det var i Lyngby Storcenter. FINT kort - og med de to sløjfer foroven minder det også lidt om en hagesmæk, ikke?? Nuttet papir og SMART du kunne vende et Q og få dig et Ø. Det må da vække lykke.

Charlotte Ravn sagde ...

Totalt lækkert kort Cecilie!

lam sagde ...

hvor er det flot og dejlig drenget

Karin sagde ...

NU MÅ JEG VIST I GANG MED KORT!!! Nu er der ingen undskyldninger, hvor du har lavet totalt fede kort på det sidste :-) TAK!