torsdag, januar 15, 2009

Lifetime-torsdag

Der er et nyt LM Style på vej på gaden, og det handler om design teamets nytårsfortsæt. Jeg har skrevet artiklen til nyhedsbrevet samt lavet to layouts. Jeg laver ikke fortsæt for alvor, men det er et af mine scrapmål for 2009 at mixe papirer fra forskellige firmaer på mine layouts, da jeg har en tendens til at scrappe med papirer fra samme firma / samme serie.

På begge layouts har jeg arbejdet med Fancy Pants' overlays, og det er altså et rigtig fedt produkt. Jeg er begejstret for det look, man kan opnå, når man bruger overlays, og FP laver nogle virkelig cool af slagsen.

Dette første layout er med billeder fra mine svigerforældres grund anden juledag. Jeg har mixet papir fra KI Memories, Fancy Pants og October Afternoon.


Det andet layout er også med et billede fra anden juledag, og papirerne er fra Fancy Pants og Basic Grey.


Det var faktisk ikke så svært at mixe papirer fra forskellige firmaer, så det må jeg holde fast ved i løbet af året. Gad vide, om jeg burde sortere mine papirer anderledes, end jeg gør nu. Hvordan er dine papirer sorteret?

11 kommentarer:

Pia sagde ...

To super flotte layouts, dejligt lo med december tekst ser kanon ud med 2 farver bogstaver og rigtig flot papir valg

Karen sagde ...

hold da fest, det er lige så jeg har lyst til at gå ind og lifte/kopiere dine LOs lige med det vums :) Er især VILD med det store titel henover bunden! Super flot!
jeg mixer bedst papirer hvis jeg har fået dem i en mdrpakke..ellers gør jeg mest som dig -holder mig til et mærke, hvilket jeg også har dem sorteret efter..

Line sagde ...

Det virker, kold bøf, SIL!

madamtridse sagde ...

Woaw nogle lækre opsætninger du har i begge LO's. Kanon at du har brugt 2 farver i titlen i det første. Jeg tror lige jeg skal lifte lidt. ;)
Jeg synes at mine LO's har meget forskelligt mix af papiret. Men det er jo lidt nemmere når papiret har samme mærke.:)

Margit sagde ...

Hvor er de bare FLOTTE. Jeg er vild med dem begge. Kan rigtig godt lide dit mix af papirer og de flotte store/fede overskrifter.
Og så emmer de af Kong Vinter ;-)
God aften til dig

Karina sagde ...

To super flotte layouts. Synes det ser godt ud med mix af papir og de store bogstaver. Er den røde tekst skået ud på en maskine??

Heidi sagde ...

waw så flotte de begge er men det sidste er jeg nok nød til at lifte ;o))

ps. sååå sød en mand du dog har ;o)

lam sagde ...

to rigtig flotte layout med søde detaljer. det er lykkes dig rigtig godt at mixe mærkerne. Selv elsker jeg at mixe på kryds og tværs men også som dig ,at bruge papir fra samme mærke. mine papir er sorteret efter mærke

Netti sagde ...

Mine papirer er sorteret efter mærker, dog kan jeg sagtens finde på at mixe det - det er ikke noget problem :)
Det er nogle superflotte layouts du har lavet - måske jeg skulle købe nogle overlays engang..

Dittepigen sagde ...

Brrr, kan næsten mærke kulden i dine super flotte LOs, du har da ramt vinterfarverne lige i øjet. Tænk at noget så koldt kan være så smukt.
Mht. opbevaring af papir har jeg det pt. på 2 forskellige måder, nemlig i gennemsigtige papirbakker der kan stables og i tidsskriftholdere. Jeg vil faktisk helst have det i tidsskriftholderne, da de er billigere og jeg derved kan have en holder pr. firma. God weekend!

Karin sagde ...

De er bare kanon flotte... dine layouts :-)
Jeg har mine papirer sorteret efter farve, og scrapper faktisk sjældent kun i Et mærke :-)