torsdag, januar 08, 2009

En meget stille dag (8/365)

Det har været en stille dag på Nørrebro, hvor jeg primært har arbejdet på et minialbum, jeg har fået en bestilling på, samt været i køkkenet og forberedt aftensmaden (som i dag er vores julede farsbrød). Det at være i køkkenet fik mig til at tænke, endnu en gang, på, at jeg godt kunne tænke mig at forny de retter, vi spiser. Jeg har nok lidt mere end de klassiske 10 retter, jeg veksler imellem, men jeg føler alligevel, at vi spiser meget hakket kød og kylling. Nu har jeg sat mig i sofaen med mine madblade, og så må jeg se, om jeg kan finde ny inspiration til sund, spændende mad. Hvad spiser I?

Smukke farver, former og dufte.

6 kommentarer:

Karina sagde ...

Vi kører som dig meget i de samme retter. I weekenden, hvor der er mere tid til at lede efter noget nyt, kommer der flere variationer, men i hverdagen kører de samme 20 retter på rygraden. Engang imellem tager jeg også en tur forbi biblioteket og får inspiration. Det er sådan i perioder: )
F.eks lige nu i slanke perioden : )

madamtridse sagde ...

Ja kender det godt, det ender altid med den samme ret uge efter uge. Enten spaghetti kødsauce eller noget med kylling. Men fra fredag vil jeg lave madplan og gemme den.
Jeg glæder mig til at se det minialbum du er ved at lave.:)
Du må ha' en rigtig god aften.

Eva Dohn sagde ...

Super flot billede!
Vi kører desværre også rundt i de samme 5-7 retter (kan åbenbart ikke flere) og de indeholder stort set alle sammen hakket øksekød eller kylling. Bliver faktisk lidt deprimeret nu...

Margit sagde ...

Smukt billede.
Ja, det er svært at få nye idéer. Vi er vilde med mørbrad i alle afskygninger... forskellige gryderetter, fyldt f.ex. med grøntsager/oliven og mandler eller stegt på panden. Synes det er herligt, at man ved at kødet er mørt. Men idag har vi fået kotelletter, hvor vi skar en lomme i og fyldte dem med grøntsager...
det var også lækkert.
Fortsat god aften til dig.

Netti sagde ...

Lige pt er det meget kartoffelmos da vores datter er ved at blive gjort klar til at få bøjle på. Hun har elastikker mellem tænderne til at lave plads til den så hun kan ikke spise ret meget. Men ellers prøver vi at variere det og lave det med farver på, så det bliver lækkert at se på..og dermed spise.

Thanni sagde ...

Kender godt den med at det er de samme retter der er på "turnusordning". Vi har bestemt at på ungernes maddage (og mine for den sags skyld) skal der afprøves nye og forhåbentlig spændende ting - som vi så vil ha samlet i vores helt egen yndlingskogebog. Tror det bliver godt - og måske fremmer det lysten til at lave mad ;)