fredag, januar 02, 2009

248 Highlights fra et godt år

Årets første LM Style handler om nytåret; om nytårsfortsæt eller om at se tilbage på 2008. Jeg har brugt et Kaisercraft album til at lave dette album med 248 udvalgte detaljer fra 2008. I albummet har jeg mixet verdensbegivenheder med helt private begivenheder for at få mange facetter af 2008 med. Albummet er endnu ikke færdigt, da 248 er ganske mange, men jeg kan jo heldigvis arbejde videre på det i løbet af 2009. Der er flere sider, og jeg sætter desuden små ekstra sider ind mellem chipboardsiderne.


Har du samlet op på 2008 på scrapmaner, eller har du planer om det? Jeg tror, det skal være en tradition for mig at lave sådan et opsamlende minialbum, for det var skægt at lave, og jeg er sikker på, at det bliver rigtig skægt at kigge i albummet om 10 år.

13 kommentarer:

Charlie sagde ...

OK - der fik du mig. Jeg var besvimelsen nær af misundelse fordi jeg troede du nu lige smækkede et album med 248 sider på bloggen om året der gik. GUDSKELOV det var en anden version - som bestemt også er fin og en super ide - ellers var jeg altså "gået i søen af skam" som vi siger i vores familie og da du kender min adresse ved du der ikke er så langt. =0) Og som svar på dit ? - nej jeg har ikke lavet noget om året - men jeg pusler med et julealbum om vores skikke og minder.

Dianna sagde ...

en fed ide med et års album :)

Dorit sagde ...

Nøj, du starter hårdt op. Synes der er den "sløjfe" på sådan et album: ja, det vil være meget spændende og interesant at læse og kigge i det om 10 år, fordi udviklingen går så stærkt... så god idé, hvis bare man havde tid.

Netti sagde ...

248 highlights..det var godt nok mange!!! jeg sad lige og tænkte een side pr highlight og blev helt svedt ved den tanke, men den måde du har valgt er supersmart og ja du bliver helt sikkert glad for det om 10 år eller færrer år. Det bliver sjovt at kigge tilbage i.
Man kunne måske lave noget lignende med priserne på mælk, brød osv..
Jeg har ingen planer om at gøre noget lignende - jeg beundrer dit i stedet :)

LaChris sagde ...

WOW hvor er det bare et flot og smart lille album !!!!!

Anne Thormose sagde ...

Hvorfor 248 highlights? Det var da et pussigt tal.
Nå, men under alle omstændigheder er det et rigtig god idé, et skønt album og en kanon flot forside. Glæder mig til at høre, hvornår du får det færdigt, og ikke midst se det. ;o)
Jeg har selv digiscrappet en side for hver uge i 2008 - mangler bare lige de sidste 2½ månede, men det skal der arbejdes på her i weekenden.

Charlotte sagde ...

Det er en rigtigt godt ide med highlights fra året der gik. Tror jeg må følge op på den og forsøge at lave et lille album selv. :-)
Jeg ved så ikke lige hvor mange highlights der skal med - 248 er mange - men der sker jo også meget hele tiden, både personligt og på verdensplan. :-)
Jeg glæder mig i hvert fald til at se du får lavet nogle flere sider til dette album. ;-)

Maribi sagde ...

WAUW, det album er bare flot!!! Super godt tænkt at lave det på den måde og genial opsætning, du er da kommet godt fra start i år....

Majer sagde ...

Det er da en fantastisk måde at dokumentere årets gang på. Den bliver guld værd om ti år. Jeg bliver lidt nysgerrig på det... Har du lagt info til side i løbet af året, eller har du en infobase på nettet???

Margit sagde ...

Super fed idé. Det kunne jeg da godt tænke mig at prøve. Vores 2008 har været et fantastisk år... så der burde være nok af HIGHLIGHTS... må se hvad jeg får gjort ved det.
God weekend til dig.

Thanni sagde ...

Nææ det havde jeg faktisk ikke overvejet før jeg så din version ;)...fed idé som måske skal huskes om 2009 - så der kan samles noget info til det :)

madamtridse sagde ...

En super godt ide. Den tror jeg også at jeg vil følge op på. Men jeg ved ikke om det lige bliver til 248 highlights fra 2008. Men hvem ved når først billederne bliver kigget igennem.
Du må ha' en rigtig god weekend.:)

Chaline sagde ...

Fantastisk flot album.Jeg har faktisk lavet årsalbum siden 2001, altså før jeg opdagede scrapbooking. Og de sidste par år har jeg bare samlet ind og ikke lavet dem, da jeg ikke havde bestemt mig for layout'et, men du har lige givet mig en rigtig god idé...tak for det.