fredag, januar 30, 2009

Og så i en tøset udgave

Jeg lavede endnu en udgave af dette kort, men denne gang i en tøset udgave, da vi har venner, som fik en datter for 1½ uge siden. Jeg er blevet ret vild med det kortformat; det kan noget andet end et almindeligt kvadratisk kort, men det er også noget vanskeligere at få i en kuvert, når bånd og blomster stikker ud over kanterne.

Papirerne er AL Cuteworld Girl, SEI og det prikkede er indpakningen fra nogle MM bogstaver.

8 kommentarer:

Charlie sagde ...

Præcis ligeså (måske endda mere..) sødt som det første. Dejligt at høre du også kan bruge indpakning osv på dine kort. Her var der så et navn du kunne sætte på - og det var godt for "datteren" er altså ret mange bogstaver at få plads til. Nu skal du bare få vennekredsen til at vælge navn efter dit Thickers-lager - så går det hele op til sidst... ;0)

madamtridse sagde ...

Hvor er det utroligt sødt tøsekort.:) Dejlige farver.Skønt papir.
Du må ha' en rigtig god weekend.

Majer sagde ...

Lækkert, lækkert kort!! Selvom det ikke lige er "mine" farver, så er det nogle dejlige farver sammen. Og skønt med et andet format end man ellers ser:-)

Har du en fotolampe?? Utroligt så klart kortet står frem på billedet. Eller har det været en tur gennem et billede behandlings program??

Weekend hilsner fra Spørge Jørgen ;-)

Thanni sagde ...

Det er så sødt et kort - det kan inspirere selv en "ikke-kort-mager- som mig ;)

Anonym sagde ...

totalt lækkert kort!
tror også jeg må prøve det format en dag :) God weekend :)

Margit sagde ...

Fantastisk så forskelligt fra dit drengekort, når man tænker på det er over "samme opskrift". Lækre farver... kommer helt i forårsstemning.
Det ser godt ud med de små "scrappersfloss" sløjfer midt i blomsten...
Jeg bruger også tit "godter" fra indpakninger... ;o)

Pia sagde ...

Igen et super sødt kort i dejlige friske farver

Karin sagde ...

Skisme en fed idé med den skrivemaskine! Også endnu et lækkert kort. Jeg er klar til at lifte dig i denne weekend :-) Med hensyn til den snekrystal på mit LO, så er det en Revolution die med tre forskellige på.