tirsdag, januar 06, 2009

Helt og aldeles hverdag (6/365)

Der skal ikke altid langture til for at man kan se noget smukt. Jeg har været i vores lokale bazar for at købe lidt grønt og sende en pakke, og der fik jeg dagens billede i kassen. For mig er det noget virkelig hverdagsagtigt smukt over bazarens udvalg af smukke appelsiner og andre frugter:Lige om hjørnet fra bazaren står det håndgribelige bevis på, at det er et nyt år. Glascontaineren havde været mere end almindeligt fuld, var blevet tømt og så sat ned igen. Alle de flasker, der havde stået udenom glascontaineren, inden den blev tømt, stod tilbage som en heksering af udslukte fester og glemte nytårsfortsæt:

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Smukt bryllupsLO og god ide de selv kan skrive noget på det. Lækkert solfyldt bazarfoto og sjov kontrast med alle de tomme flasker.
Vi ses "lige plu'slig".

Anne Thormose sagde ...

To rigitg skønne hverdagsfotos, du har fået taget. Selv om affaldet måske ikke er det smukkeste, ja, så vidner der jo om, hvordan hverdagen også ser ud.

Margit sagde ...

Sikke gode billeder... flot farverigt bazarbillede... mens glansen er gået lidt af Sct.Gertrud på det med containeren
- men det er jo sikkert resultatet af fest og farver.

Thanni sagde ...

Du kan altså et eller andet med billeder!! :) - jeg ville rigtig gerne blive bedre til at "se" nogen fede motiver..sådan i hverdagen :)