mandag, januar 19, 2009

Nærmiljø (19/365)

Vores lille blå kutter besluttede sig for at gå i stå, da Kristian var i Lyngby i lørdags. Da den blev hentet lækkede den benzin ombord på ladvognen, så nu venter vi uroligt på at høre fra mekanikeren. Indtil da må jeg nøjes med en gåtur i vores nærmiljø. Der er faktisk mange fine detaljer, når man kigger sig lidt om - også her på ydre Nørrebro. Dagens foto er en lille detalje fra Holger Petersens Fabrik på Hamletsgade. Jeg kan ikke forklare, hvorfor det er sådan, men de her små skilte fangede mit blik i dag.


Smukke clemmentiner i bazaran.

Det er lige så man får varmen af disse smukke fliser.

Så går det stærkt!

Ved vores lokale "kloster".

6 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Ja det er ikke altid man behøver, at rejse så langt for at finde gode motiver. Det er nogle smukke billeder du har taget i dit nærmiljø og sikke nogle skønne layouts du har lavet siden jeg sidst var forbi!

Netti sagde ...

Sikke nogle lækre billeder du har taget. Ja det er ikke altid man behøver rejse langt væk for at opdage noget nyt, så noget godt kom der da ud af at bilen ikke ville mere.

Karin sagde ...

JA, det er godt nogle gange bare at gå og snuse lige foran sin næsetip ;-) lækre billeder!

Charlie sagde ...

Flotte fotos fra en spadseretur i nærområdet. Den slags metalskilte kan jeg godt huske fra jeg boede på Østerbro. Om det er vandforsyningen eller elværket der har sat dem op kan jeg til gengæld ikke huske. Skøn cykel - men jeg skal ikke have skilt bagpå min - så stod der jo "sneglen". =0)

Karin A sagde ...

Hoppas det inte blir alltför dyrt med reparationen av bilen :) Bilar är ett hopplöst kapitel.
Håller tummarna!
K

madamtridse sagde ...

Øv med bilen, håber den snart er kørende igen.:)
Sikke nogle skønne billdere du igen har taget. Du har bare øje for detaljer. Super flotte