søndag, januar 11, 2009

Smuk lyd og smukt lys (11/365)

Kristian og jeg har i dag været til vores første - men bestemt ikke sidste - brass band koncert. Min veninde, Vibeke spiller i Svogerslev Brass Band, og det var deres nytårskoncert, vi var til i dag. Det var en fantastisk oplevelse og en koncert med tryk på og masser af smuk lyd. Julie Berthelsen var årets solist, og hun var sød og dygtig. I det hele taget var vi meget imponerede, og vi nød virkelig koncerten. Vi vil gerne med næste år også ;o)

På vej fra koncert og hjem til mine forældre til middag kunne vi nyde den smukkeste pink og lyserøde solnedgang. Det er ikke nemt at tage billeder af solnedgange, men det skal jo ikke afholde mig fra at prøve. Dagens billede er derfor af dagens solnedgang:

6 kommentarer:

Netti sagde ...

Wow et flot billde. jeg prøver ligesom min mor at samle på smukke solnedgange..det er rent terapi at kigge på.

Karin sagde ...

Nøjj sikke farver :-) Ja jeg elsker også sol op og nedgange, og har ikke lært det endnu... altså at få indstillet kameraet helt optimalt ;-/

Karina sagde ...

Sikke et smukt billed. Der var også den flotteste solopgang uden foran vores vinduer i dag.
God ny uge til dig.

madamtridse sagde ...

Waouw et skønt billede du har taget. Jeg prøver også altid at få billeder af solop-eller nedgang.:)
Super dejlig med Brass Band musik. Jeg er selv vokset op med en far der både har spillet i DSB- og HT orkestret. Jeg elskede også at komme til deres jule-og nytårskocerter.:)
Du må ha' en rigtig god mandag.

Margit sagde ...

FANTASTISK...
Både op- og nedgangene er SÅ flotte om vinteren, når det er klart vejr. Vores bedste udkig er mod øst... så det er solopgangen vi kan nyde.

Dorit sagde ...

Sådan en solnedgang var der også her, men for en gangs skyld sagde jeg til mig selv, i dag vil jeg IKKE fare ud med cameraet, i dag skal solen have lov at gå ned uden mig ! Men et meget smukt billede, du fik taget, naturen er unik.