tirsdag, januar 13, 2009

Bryllupslayouts

Jeg arbejder videre med Kristians fasters bryllupsalbum, og i går fik jeg to sider på plads. Jeg har brugt en Becky Fleck skitse til det første, og til det andet har jeg liftet et af mine egne gamle layouts.


Blomstens stængel tegnede jeg i hånden og derefter syede jeg over den med Bazzill floss:

SEI's papirer har så mange smukke strukturer og på dette har jeg brugt shimmer, foil og flock papirer. Det store stykke papir er blødt som velour; det er rigtig lækkert:


Billederne her er fra Lone & Steens forsøg på at åbne en rispose; den drillede og udgjorde det nye ægtepars første samarbejdsindsats:


Jeg har pyntet en rubon med en clear shape og en brad, for at give den lidt mere dybde, end rubons normalt har det:

8 kommentarer:

LaChris sagde ...

Hvor er de flotte begge layouts! Jer er især imponeret over det første...at billedet ikke drukner i det meget mønsteret papir...det er virkelig godt lavet !

Pia sagde ...

er begge utrolig flotte og så fint papiret passer til brudens bluse, smukke detaljer, supert det hele

Solrunn sagde ...

Så flotte LOèr du har laget;)

Gleder meg til å se hva mer du lager;)

Ønsker deg en super kveld;)

lam sagde ...

Hvor er de flotte og meget romantiske. Kan rigtig godt lide dit mix af mønstre og farver på det første

Karina sagde ...

Flotte layouts begge to. Lækkert papirvalg!

Majer sagde ...

Hvor er de flotte. Det er nogle skønne farver du har vlagt at bruge :-) Cirkel med brads er super fed. Det må prøves en dag... måske på "Fætter Valdemar"?!?...
Tak for hyggeligt selskab i går :-)

madamtridse sagde ...

Det er nogle skønne bryllupsLO's. Super flot med det mønstret papir, det fremhæver brudens bluse. :)Den bradring er kanon for. Det må afprøves en dag.Flot opsætning i begge LO's :)

Thanni sagde ...

Det er så flotte layouts begge to!! :)..og synes osse det er super lavet, at du billedet stadig er i fokus på det første på trods af alt det mønstrede - men er alligevel mest til det andet. Det må da vist blive til et lift ;)