søndag, januar 18, 2009

Lark Rise to Candleford (18/365)

Denne søndag på Tagensvej har budt på spillebule i stuen, hvor Kristian, Christian og Esben har ordnet en eller anden verdenssituation ;o) Det ser hyggeligt ud med kaffekopper og terninger.


Inde hos mig i kontoret har den i stedet stået på scrap (med materialerne fra i går) samt BBC's helt igennem vidunderlige serie Lark Rise to Candleford. Hvis du er til Pride & Prejudice, så vil du elsker denne serie. Den er mere munter men har samme engelske lune og er lige så smukt udført. Dagens billede kombinere scrap og tv-serien:


Kører der noget, mens du scrapper? Lydbøger, tv, dvd, musik? Jeg hører ret ofte lydbøger, som jeg køber på audible.com, men for tiden er der ikke rigtig nogen bøger, der fanger mig, så jeg har set Buffy, the Vampire Slayer og nu Lark Rise to Candleford.

8 kommentarer:

Margit sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud...
Og ja, jeg hører også lydbøger... det har jeg gjort i rigtig mange år... før jeg blev scrapper broderede jeg meget... og hertil var det også genialt.
Jeg låner dem på biblioteket. Og i de sidste par år er jeg blevet vild med krimier... ;-)

Kan du se TV mens du scrapper?? =0)

madamtridse sagde ...

Jeg siger også tak, for den udfordring. Det var lidt sjov at skulle beskrive det man laver. Hele arbejdsgangen skulle da lige tænke igennem igen.For det er jo let nok når man sidder med det selv. ;)
Det ser ud til at herrene har styr på verdenssituationen. :)
Jeg kan også godt lide englske film/serier fra den periode. Jeg har næsten lige se Emma.:)Så måske skulle jeg lige kigge nærmere på den serie du viser.:) Buffy dem tror jeg at jeg har set alle afsnittene :)
Jeg høre som regel musik når jeg scrapper.
Du må ha' en rigtig god søndag aften.

madamtridse sagde ...

p.s jeg glemt lige at sige at jeg har købt mine dies hos www.scrap-is-fun.dk Hun har dem stadig de koster 175,- :)

Connie sagde ...

Jeg lytter altid til musik. I øjeblikket coldplay, er vild med deres musik.

Forsæt go søndag;o)

Karin A sagde ...

Jag trodde bara att det var jag som måste ha något i dvd:n för att scrappa :-) Hemma hos mig går Fint ska det vaere om och om igen. Ibland Fawlty Towers.
Ha en go ny vecka!
Karin A

Charlie sagde ...

Jeg hører musik - men overvejer lydbøger. Den DVD ser interessant ud - jeg ELSKER gode engelske serier, både for at høre sproget på den skønneste måde og for at se de smukke landskaber. Godt den lyseblå herre rundt om bordet også havde skæg, så havde jeg troet du havde klonet K for at han ikke skulle se ensom ud mens du scrappede ;0) (samme hårfarve og briller alle 3 - morsomt)

Else sagde ...

Jeg hører altid lydbøger, og jeg låner dem på biblioteket.
Har købt et par stykker (det fortryder jeg), og så selvfølgelig alle Harry Potter lydbøger.
Men biblioteket opfylder alle krav og spontane indfald. Jeg lytter hjemme og i bilen når jeg kører, så jeg som regel altid to bøger i gang samtidig, og det synes jeg fungerer helt fint for mig.

Karen sagde ...

Halløj, det ligner et billede hjemme fra min stue, når J har drengene over til hvad der nu er hit spillet (ofte i RISK genren)..
Jeg er generelt lidt lyd overfølsom, det skal ikke bare være støj der kører, fx radio ell noget..men en god engelsk krimiserie, det er et hit!