søndag, oktober 28, 2007

Videre til Citrus Heights

F som i fredag, flyvetur og flere oplevelser. Jeg skulle flyve fra LAX klokken 13.50, så Norri og jeg snakkede og hyggede fredag morgen, indtil Warren kom hjem omkring klokken 10.30, hvorefter jeg blev kørt i lufthavnen. Jeg nåede at snuppe et billede af himlen, som den så ud: fuld af røg og rigtig væmmelig igen.Jeg havde ventet, at der ville være en del kø i lufthavnen, men jeg var checket ind, havde afleveret mine kufferter til gennemlysning og havde været igennem security check uden sko på i løbet af cirka ½ time, så det kunne dårligt have været meget nemmere.

LAX's indrigslufthavn er ret kedelig, men jeg kunne da få mig en Chai Tea Latte og en yoghurt parfait hos Starbucks, så det fik tiden til at gå. Mit fly var en lille smule forsinket, men vi indhentede forsinkelsen i luften, og vi landede i Sacramento til tiden. Flyet var det mindste fly, jeg har fløjet med: der var en række med to sæder og en række, hvor der kun var et sæde. Jeg havde fået en plads i rækken med kun et sæde, så jeg havde en vinduesplads, som også var en plads ved midtergangen - ret perfekt for mig. Det var mildest taget en syret oplevelse at flyve op igennem røg til blå himmel og små lette hvide skyer. Skræmmende og syret - og det var dejligt at lande i Sacramento med blå himmel og kun lidt smog men ingen røg.

Susan og Ryan stod og ventede på mig i lufthavnen med et fint skilt, hvor der stod "Velkommen Cecilie"; rigtig fint og meget hyggeligt ;o) Vi kørte til Citrus Heights fra lufthavnen, og da David og Jeff var kommet hjem, kørte vi ud for at spise middag hos Wiener Works, som er et lille hotdog-sted, familien Berg holder meget af. Jeg fik en hotdog med chili & cheese; meget mad mad i ét måltid, så jeg måtte give op undervejs. Stedet er indrettet lidt som en diner men billeder af kendtheder og autografer på væggene. Jeg måtte også sætte min krudsedulle på væggen.

Efter middagsmaden kørte Susan og jeg i Michaels, som er en big box hobbyforretning. De havde nogle meget skægge ting, men det er bestemt ikke en scrapbutik af høj kvalitet. Vi tourede også Old Navy, hvor jeg fik noget til Kristian, som han har manglet. Sidste stop inden vi kørte retur var Baskin-Robbins, hvor vi købte is. Jeg fik pumpkin pie og pebermynteis, og det var super lækker is - ikke at det er overraskende; Baskin-Robbins er god is.

Vi nød vores is foran det store fladskærmsfjernsyn, mens vi så "Numb3rs", som var en intelligent tv-serie med en del kendte ansigter. En succesfuld rejse til Sacramento, og en varm og behagelig modtagelse - en dejlig fredag alt i alt.

Susan, I know you are looking so here's a recap for you: I wrote about the yucky sky in Orange County, about my uneventful flight through the smoke and up here to Sacramento, about you and Ryan picking me up at the airport, about dinner at Wiener Works and about shopping with you yesterday evening. And then I concluded by saying that I felt very welcome here ;o)

6 kommentarer:

Marie sagde ...

Så tryggt att läsa att du har landat på nästa ställe nu. Hoppas du får en lika trivsam tillvaro hos din "nya" familj...och med mindre rök.
Njut av resterande tillvaro. Jag är allt lite avundsjuk på dig.

*kram*

Anonym sagde ...

Old Navy? Jeg mangler da ikke noget tøj :-)

Nice touch with the PSA for Susan.

Majer sagde ...

Hej Cecilie, Vil bare lige lægge en hilen til dig. Følger din rejsehistorier, med stor misundelse ;-)

Fortsat god rejse!!

Susan sagde ...

lol!!! you mean I did my horrible translation through that whole thing just to have you give me a recap at the end?!?!?!

scrapper al sagde ...

I am really enjoying your blog, now that I figured out the web translation stuff, lol. And I'm glad you wrote about your visit since Susan hasn't.

scrapper al sagde ...

Glad your posting about your visit since Susan isn't, lol.