fredag, oktober 26, 2007

Pasadena - California Old Money

Vi skulle have været i San Diego Zoo torsdag, men som I ved, måtte vi aflyse på grund af de sydcaliforniske brande. Hvor onsdag var en rimelig klar dag, var der igen torsdag en masse røg i luften. Udsigten ned til det nærmeste bjerg var meget syret, og solen var endnu en gang helt orange; som taget ud af en sci-fi film fra 60'erne.


Vi spiste frokost på en braziliansk restaurant, hvor en af specialiteterne var steak sandwich - en sandwich med en god stærk, pestoagtig sauce og en tynd oksefilet. Faktisk ret lækkert. Som vores anden ret fik vi en kyllingesag, som ikke var helt så spændende men også fin. Og, og, og - jeg fik et nyt "vaske-hænder-skilt" til samlingen:


Efter frokost kørte vi til The Norton Simon Museum, som har en hel del store europæiske kunstnere, men alle sammen i små udvalg. Degas er dog meget rigt repræsenteret med blant andet hans ballerina. Museet er lyst og meget moderne indrettet med en smuk have:


Vi ville have været i Huntington Gardens, men entreprisen var ret høj, og vi ville kun have haft en time i haven, så vi besluttede bare at køre hjem i stedet. Resten af dagen og aftenen pakkede jeg mine kufferter, vi snakkede og spiste aftensmad.

Ingen kommentarer: