onsdag, oktober 31, 2007

Nightmare before Christmas

Søndag var en stor blanding af årstider og helligdage; vi lagde ud med julemorgen (som jeg desværre ikke kan vise billeder af endnu, da de er på Susans kamera). Susan og jeg havde, som I ved, pyntet et lille juletræ lørdag aften, vi havde lagt nogle få gaver under træet og fyldt drengenes strømper med gaver. Da drengene stod op, var de temmelig forvirrede over, hvorfor deres strømper hang fremme, og der pludselig stod et juletræ i stuen. Vi måtte naturligvis drille dem lidt, så vi sagde, at det kunne vi jo ikke vide... Hvad troede de?

Vi satte os alle sammen på gulvet i stuen, åbnede gaverne og hyggede os kortvarigt med det. Jeg fik en rigtig fin gave: 3 ark rubons (et med pingviner), en bøtte the og et Halloweensæt bestående af sokker og t-shirt. T-shirten er dekoreret med tre blinggræskar og teksten Happy Halloween 2007. Og endnu bedre: den passer perfekt. Den skal jeg have på til Halloween.

Efter vi havde åbnet gaver spiste vi morgenmad: en æggeret med skinke, ost og champignon samt "cinnamon rolls". Måske ikke den allersundeste morgenmad, men det var meget julet og hyggeligt.

Planen for resten af formiddagen var at tage i biffen og se Tim Burtons Nightmare before Christmas i 3D. Der er tilføjet nogle fine 3d-effekter som bl.a. græskar, der popper ud i hovedet på publikum og en klar fornemmelse af dybde undervejs i filmen. Det er en skæg oplevelse at se en gammel kending med nye features. Og så var der et nyt "vaske-hænder-skilt" på wc'et i biffen ;o)Susan var ikke på toppen, så hun tog en lur, da vi kom hjem fra biffen. Jeff løb nogle ærinder, David og Ryan legede i hverdagsrummet, og jeg surfede på nettet, gik en tur i området for at se lidt på efteråret, som er helt anderledes i Sacramento-området end i LA-området:For Susan og jeg skulle middagen indtages på Chevy's sammen med et hold af andre LM'ere. Som det altid er tilfældet var det hyggeligt at møde andre scrappere, og vi havde en dejlig middag i hinandens selsskab:Ingen kommentarer: