torsdag, august 21, 2008

Sådan kan man også bruge sine scrapsager

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide at rydde op, omorganisere og putte ting i system... Det betyder også, at jeg ofte gensorterer mine scrapsager. Inspireret af de kasser jeg lavede forleden dag, har jeg lavet lidt pyntede kasser til mit scrapskab:




Alle kasserne er klædt i Basic Grey papirer - dog fra forskellige serier. Det virker faktisk meget harmonisk, selvom det er forskellige serier. Den røde kasse til fotografier er klædt i de helt nye Offbeat papirer, som er super cool. De minder lidt om 70'er køkkener; de er glade og lidt tossede.

Apropos kasserne så er der er tilbud på kasser i Bilka i denne uge. Jeg har på fornemmelsen, at det er de samme, som dem jeg brugte til mine Halloween-kasser, men det kan jeg fortælle jer, når jeg kommer hjem fra Bilka senere.

Bruger du dine scrapmaterialer til andet end scrap? Har du noget scrappet siddende / stående / hængende fremme?

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvor ser det bare cool ud med den orden og systematik,lækre kasser og nemt og overskueligt at finde tingene

Thanni sagde ...

Det ser da bare ALT ALT for godt ud - og så har du brugt BasicGrey *SUK* ;) ..jeg har masser af kasser som bare er kedeligt sorte, men synes bare ikke jeg kan få det til at se ordentligt ud når jeg forsøger at beklæde dem..øv ;)