torsdag, august 21, 2008

Sådan kan man også bruge sine scrapsager

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide at rydde op, omorganisere og putte ting i system... Det betyder også, at jeg ofte gensorterer mine scrapsager. Inspireret af de kasser jeg lavede forleden dag, har jeg lavet lidt pyntede kasser til mit scrapskab:
Alle kasserne er klædt i Basic Grey papirer - dog fra forskellige serier. Det virker faktisk meget harmonisk, selvom det er forskellige serier. Den røde kasse til fotografier er klædt i de helt nye Offbeat papirer, som er super cool. De minder lidt om 70'er køkkener; de er glade og lidt tossede.

Apropos kasserne så er der er tilbud på kasser i Bilka i denne uge. Jeg har på fornemmelsen, at det er de samme, som dem jeg brugte til mine Halloween-kasser, men det kan jeg fortælle jer, når jeg kommer hjem fra Bilka senere.

Bruger du dine scrapmaterialer til andet end scrap? Har du noget scrappet siddende / stående / hængende fremme?

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvor ser det bare cool ud med den orden og systematik,lækre kasser og nemt og overskueligt at finde tingene

Jette/Thanni sagde ...

Det ser da bare ALT ALT for godt ud - og så har du brugt BasicGrey *SUK* ;) ..jeg har masser af kasser som bare er kedeligt sorte, men synes bare ikke jeg kan få det til at se ordentligt ud når jeg forsøger at beklæde dem..øv ;)