søndag, august 10, 2008

Vinter i august

Gårsdagens andet layout er med billeder fra vores tur til Tyskland i marts og april. Kristian oplevede for første gang sneklædte bjerge tæt på, og det blev foreviget. Lisettes skitse var ret perfekt til mine billeder, og det samme gjorde sig gældende for sidste års julepapirer fra Basic Grey, Figgy Pudding:

Det er ikke sådan til at se det, men der er lagt blå stickles på snefnuggene samt på istapperne for at understrege det kolde tema. Jeg måtte lave snefnugget i venstre hjørne selv, da der kun var to snefnug i sticker-sættet. Jeg brugte et af snefnuggene som skabelon og tilføjede en sticker-cirkel, så mit hjemmegjorte snefnug fik flere farver, som de originale havde. Det kom heldigvis til at virke meget godt. Nogle gange kan det være en udfordring at have stickers, der matcher, hvis man ikke har nok af dem ;o)

I dag har Kristian og jeg slappet af hjemme, hvilket har været herligt. Noget af tiden har jeg brugt på at lave nogle ATC'er med små prøver på October Afternoon Weatherwane, som jeg har fået fra Jackie:

Farverne er virkelig lækre - ikke så støvede og flade, som jeg først var bange for, men derimod efterårsagtige på den helt rigtige måde. Jeg er glad for, at jeg har forudbestilt hele serien; de kan helt sikkert bruges til billeder fra vores tur til England.

Nu står den på West Wing, Etsy og de sidste søndagstimer - jeg håber, at I har haft en dejlig week-end.

6 kommentarer:

Pia sagde ...

wow det er bare så flot , ser godt ud med papiret der er revet som istapper, lækkert papir og nogle fine ACT kort og skønne farver og fine detaljer

Netti sagde ...

Sikke lækre ting du har lavet. Flotte ATC-kort!

Diana sagde ...

Uhh, det ser da super lækkert ud det papir du har brugt til dine ATC kort.

Skønt vinter lo, man kan tydeligt fornemme vinterstemningen på det !

Fortsat god aften :)

Karin sagde ...

Bare flotte sager :-) super med istapperne, de går sig godt. Flotte kort med lækre ting på.

lam sagde ...

så flot en effekt me dde istapper. de ATC kort er bare for lækre og nu kan jeg da slet ikke vente på mine preorders

silver horde sagde ...

I love the way you cut the mat pp like icicles. Very cool idea!